Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Πρόγνωση καιρού: Τι καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά!

Τι καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά; Διαβάστε την πρόγνωση καιρού.

Κατάλληλος για εκδρομές και για τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Παρότι δεν προβλέπονται ιδιαίτερα «κόκκινες» θερμοκρασίες, η ηλιοφάνεια και οι ήπιοι άνεμοι θα συνθέσουν ένα ανοιξιάτικο σκηνικό που θα ευνοεί ολιγοήμερες αποδράσεις.

Διαβάστε: Εργατική Πρωτομαγιά: Η ιστορία πίσω απο την γιορτή!

Διαβάστε την πρόγνωση καιρού από τον μετεωρολόγο Νίκο Καντερές για την Πρωτομαγιά:

«Η Πρωτομαγιά θα συνοδευτεί από γενικά αίθριο καιρό και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, που θα κυμανθεί αρκετά πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ η καλοκαιρία θα διατηρηθεί και το Σαββατοκύριακο, και μόνο στη βόρεια Ελλάδα θα σημειωθούν κάποιες τοπικές βροχές, κυρίως στα ορεινά» δηλώνει ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές.

Ο ίδιος προσθέτει ότι οι μέτριας έντασης άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες και συνεπώς «οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για τον προγραμματισμό οποιασδήποτε εξόδου από ξηρά, θάλασσα ή αέρα».

Διαβάστε: Πρωτομαγιά – μισθός: Πόσο θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι!

Για σήμερα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται στη βόρεια Ελλάδα, ενώ λίγες βροχές αναμένονται από το μεσημέρι στα κεντρικά ηπειρωτικά. Στα ανατολικά και τα νότια ο ουρανός θα είναι θολός, εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, τους 24-27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τους 23-25 βαθμούς στα νησιά.

Για αύριο προβλέπεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας αλλά και απομάκρυνση της σκόνης, εξαιτίας της στροφής των ανέμων σε βόρειους, ενώ την Πέμπτη αναμένονται λίγες βροχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

You might also like