Βραζιλιάνος ξέθαψε γιγάντιο σμαραγδένιο βράχο 360 κιλών και αξίας 300 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο βράχος κρατείται με μεγάλη ασφάλεια σε μυστική τοποθεσία, καθώς ο ιδιοκτήτης της αποκάλυψε ότι ζει με το φόβο της απαγωγής, της ένοπλης ληστείας και των εκβιασμών.

Ο ιδιοκτήτης του βράχου ανέφερε ότι η γιγαντιαία πέτρα είναι εξαιρετικά σπάνια, λόγω του «μεγάλου μεγέθους της και της ποιότητας των γιγαντιαίων κρυστάλλων».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι παρόλο που θα χρειαζόταν ένα ανυψωτικό μηχάνημα για να μετακινήσει το βράχο, ο κίνδυνος ληστείας στη Βραζιλία είναι πολύ μεγάλος, αφού οι εγκληματικές συμμορίες χρησιμοποιούν εκρηκτικά για να επιτεθούν σε τράπεζες και κυκλοφορούν βαριά οπλισμένες.

Ο ιδιοκτήτης του βράχου ανέφερε ότι η γιγαντιαία πέτρα είναι εξαιρετικά σπάνια λόγω του «μεγάλου μεγέθους της και της ποιότητας των γιγαντιαίων κρυστάλλων».

Ο μυστικός ιδιοκτήτης τώρα τελειώνει με τη γραφειοκρατία για τη νομική ιδιοκτησία της πέτρας, η οποία περιγράφεται ως «μαγευτικό και όμορφο μνημείο».

Ο βράχος βάρους 360 κιλών, ξεθάφτηκε από βάθος 200 μέτρων.

«Δε μπορώ να αποκαλύψω τίποτα για την τοποθεσία του βράχου ή πόσο πλήρωσα για αυτόν. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι μετακινείται συνέχεια σε ασφαλείς τοποθεσίες», ανέφερε ο προσεχτικός ιδιοκτήτης.

Ο τεράστιος σμαραγδένιος βράχος ζυγίζει 360 κιλά και έχει ύψος 1,5 μέτρο.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η αξία του βράχου μπορεί να φτάσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, αφού περιέχει 180.000 καράτια σμαραγδένιων κρυστάλλων.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, υπάρχουν δύο τέτοιοι βράχοι στον κόσμο, αλλά ο άλλος βράχος δεν έχει την ίδια ποιότητα σμαραγδιών με το δικό του.

«Ο βράχος είναι γεμάτος σμαράγδια και η ποιότητά τους είναι καταπληκτική, η καλύτερη που έχω δει ποτέ μου», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του βράχου.

Ο σμαραγδένιος βράχος βρέθηκε από τα μέλη του ορυχείου Μπάχια, μιας ομάδας εργαζομένων νομίμως εξουσιοδοτημένων να εξερευνήσουν την περιοχή.

«Ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα από εταιρίες που ενδιαφέρονται, συμπεριλαμβανομένων πιθανών αγοραστών από την Ευρώπη, τα Αραβικά Εμιράτα, την Αμερική, την Ινδία και την Κίνα, που δείχνουν ενδιαφέρον για διαπραγμάτευση. Προσωπικά, δεν μπορώ να γνωρίζω την αξία του βράχου, αφού αυτή θα καθοριστεί από τις απαιτήσεις της αγοράς», ανέφερε ο ιδιοκτήτης.

Ο ιδιοκτήτης πλήρωσε σε κάθε μέλος της ομάδας το μερίδιό του για το βράχο, μένοντας ο μοναδικός ιδιοκτήτης του.

Αυτή η εικόνα δείχνει πόσο πλούσια σε πετρώματα είναι η περιοχή της Μπάχια στη Βραζιλία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=FcW0e1fSSQY

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More