ID: Το νέο ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστή από την δικαίωση!

Το ID πρόκειται να ταράξει τα ελληνικά δεδομένα μιας και είναι μια σειρά διαφορετική απ’ όσες έχουμε δει μέχρι ώρας. Το ID είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ όπου η υπόθεση του εξελίσσεται σε μια ιδιωτική κλινική για πλούσιους ανθρώπους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς Αντώνης Κωνσταντουδάκης, το θρίλερ ID είναι στα χνάρια και στα πρότυπα του εξωτερικού. Ο σεναριογράφος παρομοίασε την συγκεκριμένη σειρά σαν το Dr House . Ακόμα πρόσθεσε ότι δεν έχει να κάνει με καμία ελληνική σειρά που έχουμε γνωρίσει μέχρι ώρας αφού επρόκειτο για κάτι κινηματογραφικό.

Διαβάστε τι θα περιέχει το σενάριο:

Για αρχή βλέπουμε μια διευθύντρια να ακολουθηθεί διάφορες σχετικές επιστημονικές θεωρίες, όπου θα ανακαλύπτει κρυφά μυστικά της κλινικής. Θα προκαλούνται πολλές ανατροπές και απροσδόκητες εξελίξεις τόσο με τους υπεύθυνους όσο και με τους νοσηλευτές και τους διοικητικούς υπαλλήλους καθώς τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται.

Θα βλέπουμε η σειρά ID να προσεγγίζει τις ακραίες ψυχικές διαταραχές με απόλυτο ρεαλισμό.

Λοιπόν αναμένουμε γιατί μέσα στην ψυχολογική σειρά ID, θα δούμε πράγματα και γεγονότα που δεν έχουμε αντικρίσει σε άλλη σειρά.

IDnea seiraprotagonistispsychologiko thriler