Survivor Spoiler – Κερδίζουν το σημερινό έπαθλο

Survivor Spoiler – Το ποιος θα κερδίσει το έπαθλο της εβδομάδας στο Survivor, ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, θα αποφασιστεί στον αγώνα των δύο ομάδων απόψε, 25/4. Τα νέα μέτρα που επήλθαν μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή αλλάζουν τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού. Πλέον, όλοι οι παίκτες μπορούν να είναι υποψήφιοι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, καθώς και ο αγώνας γίνεται μεικτός.

Survivor Spoiler – Κερδίζουν το σημερινό έπαθλο

Την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων, οι Μπλε επικράτησαν με 12-6 επί των Κόκκινων, κατακτώντας έτσι το πρώτο πόντο για το μεγάλο έπαθλο. Την επόμενη μέρα, παρότι οι Κόκκινοι προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση, οι Μπλε επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους με νέα νίκη 12-6, ενώ ο υποψήφιος από την πλευρά τους ήταν η Δώρα Νικολή. Την επόμενη μέρα, ο Σάββας Γκέντσογλου αποχώρησε λόγω τραυματισμού, ενώ οι Μπλε κέρδισαν ξανά την ασυλία, έχοντας ως υποψήφιο τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Την επόμενη μέρα, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν τη νίκη, στέλνοντας τους Μπλε στην ψηφοφορία και υποψήφιο τον Θοδωρή Τουρκογεώργο. Σήμερα, 25/4, οι δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο του Survivor για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, με τους Μπλε να είναι και πάλι οι πιθανοί νικητές, σύμφωνα με το Spoiler που διέρρευσε. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor