Survivor Spoiler – Γέμισε τις τσέπες του χρήμα ο Καφετζής

Survivor Spoiler – Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor εχθές Πέμπτη, 18 Απριλίου, επιλέγοντας ο ίδιος να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες. Ο αποχωρών παίκτης κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή με την εντυπωσιακή του απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μια σημαντική οικονομική ποσότητα.

Survivor Spoiler – Γέμισε τις τσέπες του χρήμα ο Καφετζής

Στην έναρξη του χθεσινού αγώνα για τους τέσσερις φιναλίστ, ο Λιανός ανακοίνωσε τα στατιστικά τους, αναδεικνύοντας τον Τζέιμς Καφετζή ως τον παίκτη με τα καλύτερα στατιστικά ποσοστά με 52%, ξεπερνώντας τους συμπαίκτες του. Οι υπόλοιποι ακολουθούσαν, με τον Χριστόφορο Ταξίδη να έχει 46%, τον Θοδωρή Τουρκογεώργος 43%, και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους 41%. Οι αγώνες που ακολούθησαν είχαν απρόβλεπτα αποτελέσματα, καθώς αρχικά ο Θοδωρής νίκησε τον Τζέιμς με σκορ 4-0, ενώ ο Χριστόφορος κέρδισε τον Γιώργο με 4-2, στέλνοντας τους δύο παίκτες σε μια κρίσιμη μονομαχία.

Παρά την αρχική του απροθυμία για νίκη, ο Τζέιμς έδειξε αξιοθαύμαστη αντοχή στον αγώνα, φτάνοντας σε ισοπαλία 3-3 με τον Παπαχαραλάμπους. Ωστόσο, αντί να συνεχίσει, αποφάσισε να αποχωρήσει, θεωρώντας πως η οικογένεια είναι πάνω από όλα, ακόμα και πάνω από το χρηματικό έπαθλο ή την εμπειρία. “Με όλα τα παιδιά γίναμε μια ωραία παρέα και δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις”, δήλωσε κατά την αποχώρησή του, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του έναν έναν.

Ο Τζέιμς Καφετζής αναχώρησε λοιπόν από το Survivor, επιστρέφοντας στην Ελλάδα με μια σημαντική χρηματική αμοιβή ύψους 125.000 ευρώ, δείχνοντας ότι για εκείνον οι αξίες και η οικογένεια έχουν μεγαλύτερη σημασία από κάθε άλλη ανταμοιβή. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor