Survivor Spoiler 18-4 – Ανατροπή – Κερδίζουν την ασυλία

Survivor Spoiler 18-4 – Στον τέταρτο αγώνα ασυλίας του Survivor απόψε, 18/4, οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν, και έχουμε το spoiler για τον νικητή. Κόκκινοι και μπλε συγκατοικούν στην ίδια παραλία μετά το πάρτι ένωσης με τα πηγαδάκια.

Survivor Spoiler 18-4 – Ανατροπή – Κερδίζουν την ασυλία

Τη Δευτέρα, σε έναν αγώνα flag race, οι μπλε κέρδισαν με σκορ 12-11, αφήνοντας τους Διάσημους να ψηφίσουν έναν παίκτη, τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Την Τρίτη, με σκορ 12-9, οι μπλε ξανά νίκησαν, και οι κόκκινοι ψήφισαν να αποχωρήσει ο Χριστόφορος Ταξίδης. Χθες, 17/4, οι μπλε υπέστησαν βαριά ήττα με σκορ 12-3. Στην αποχώρηση, οι συμπαίκτες του Τζέιμς τον ψήφισαν οκτώ φορές, με τον Θοδωρή να παίρνει δύο ψήφους.

“Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει, επειδή είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να βγει υποψήφιο κάποιο άλλο παιδί. Αμφιταλαντεύομαι πάρα πολύ για το τι πρέπει να κάνω. Νιώθω μακριά από τον πατέρα μου, παρά την αίσια έκβαση στην περιπέτειά του”, εξομολογήθηκε ο παίκτης των μπλε, ζητώντας συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για το ότι επιλέγει να είναι μόνος του αυτές τις ημέρες. Σύμφωνα με το spoiler που έχουμε, οι νικητές της βραδιάς θα είναι ξανά οι κόκκινοι.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor