Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Βίντεο ΣΟΚ! Απίστευτο ξύλο μέχρι κατάρρευσης από μαθήτριες σε συμμαθήτριά τους! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Είναι από τις εικόνες που αναστατώνουν το στομάχι. Μια ομάδα κοριτσιών δέρνουν άγρια μια συμμαθήτριά τους μέσα σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Γύρω τους, μαζεμένος κόσμος. Κανείς, δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να προστατεύσει το κορίτσι που δέχεται επίθεση.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!

Το video έχει καταγραφεί από κινητό τηλέφωνο. Προφανώς ο κατοχός του προτίμησε να το καταγράψει και να το ανεβάσει στο YouTube παρά να βοηθήσει την κοπέλα που δέρνεται άγρια και χωρίς έλεος.

Το διάρκειας τριών λεπτών υλικό δείχνει ένα μικροκαμωμένο κορίτσι να έχει πιαστεί στα χέρια με ένα άλλο και την ίδια στιγμή τέσσερις να τη χτυπούν ανελέητα! Τη γρονθοκοπούν, της τραβούν τα μαλλιά και της βγάζουν τα extensions, την κλωτσούν.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, σε ένα εστιατόριο της αλυσίδας των McDonald’s κοντά στο σχολείο Erasmus Hall.
Η νεαρή που δέχεται την επίθεση δεν εγκαταλείπει τη… μάχη και αντιστέκεται. Καταφέρνει να βγάλει τη μπλούζα από την κοπέλα με την οποία παλεύει και να την αφήσει μόνο με το σουτιέν.

Η νεαρή κάποια στιγμή καταρρέει και πέφτει στο πάτωμα. Αλλά η επίθεση δεν σταματά. Η κοπέλα με το… σουτιέν την κλωτσά στο κεφάλι και την αποκαλεί “σκύλα”, ενώ άλλες την τραβούν από την κουκούλα της μπλούζας της.
Ακόμη κανείς δεν τη βοηθάει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!

You might also like