Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Την δάγκωσε πύθωνας την ώρα που κοιμόνταν

Τα όνειρα της μάλλον εξελίχθηκαν σε “εφιάλτη” , εξαιτίας ενός πύθωνα. Η 75 χρονη Kaew Soodspha από την Ταϊλάνδη, αναπαύοταν στην αγκαλιά του Μορφέα χωρίς να γνωρίζει, φυσικά, πως ένα τόσο απειλητικό φίδι όχι μόνο είχε «εισβάλει» στο σπίτι της από την τουαλέτα, αλλά κατάφερε να βρει το δρόμο για το υπνοδωμάτιό της.

Την δάγκωσε πύθωνας την ώρα που κοιμόνταν

Δείτε το Σοκαριστικό βίντεο:

Ο πύθωνας βγήκε από τον αποχετευτικό αγωγό στην τουαλέτα και μπαίνοντας στην κρεβατοκάμαρά της τη δάγκωσε στο πόδι.

Η γυναίκα πετάχτηκε από τον πόνο και όταν άναψε τoν φακό που κρατούσε δίπλα της, είδε το φίδι ουρλιάζοντας κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα του γιου της.

Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας που τοποθέτησε ο γιος στο δωμάτιο της ηλικιωμένης μητέρας του προκειμένου να παρακολουθεί την κατάστασή της καταγράφουν τις κινήσεις του ερπετού.

«Νόμιζα πως έβλεπα εφιάλτη. Ένιωσα έναν έντονο πόνο στο πόδι μου και ξύπνησα. Πήρα το φακό και είδα κάτι να κουνιέται στο πάτωμα. Τότε ήταν που παρατήρησα το φίδι.Δεν ξέρω γιατί με δάγκωσε. Κοιμόμουν, δεν το απειλούσα. Τώρα φοβάμαι να κοιμηθώ ξανά σε αυτό το δωμάτιο», δήλωσε η ηλικιωμένη. χωρίς να έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ.

Η Mirror αναφέρει ότι παρά την τρομάρα της, βρήκε το θάρρος να βγει από το δωμάτιο και να ξυπνήσει το γιο της. Εκείνος κυνήγησε το φίδι και το παγίδευσε στο μπάνιο, ώσπου λίγο μετά κατέφθασε ειδική ομάδα και το αιχμαλώτισε ώστε να το μεταφέρει σε ειδικό καταφύγιο, όπου θα κρατηθεί για λίγο καιρό και μετά θα αφεθεί ελεύθερο στη φύση.

You might also like