Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Εμφύτευσε τέσσερα μπαλόνια στο κεφάλι της για να αφαιρέσει ένα τεράστιο σημάδι!

Μια γυναίκα έβαλε τέσσερα εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα της, τα οποία θα έσωναν τη ζωή της, επειδή οι γιατροί φοβούνταν πως ένα σημάδι που κάλυπτε το μισό πρόσωπό της θα μπορούσε να της προκαλέσει καρκίνο.

Η Xiao Yan χρειαζόταν μια παράξενη θεραπεία για να αναπτύξει νέο ιστό, τον οποίο οι γιατροί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να μεταμοσχεύσουν τo δέρμα του προσώπου της όταν αφαιρούσαν το σημάδι.

Η 23χρονη, από το χωριό Longjing στην επαρχία Guizhou της νοτιοδυτικής Κίνας, πάσχει από συγγενή μελανοκυτταρικό νεύρο, μία πάθηση που επηρεάζει μόνο έναν στους 500.000 ανθρώπους.

Τώρα πρέπει να κάνει υπομονή αρκετούς μήνες με τα εμφυτεύματα για να μπορέσει να αποκτήσει το «νέο της πρόσωπο».

Δείτε το βίντεο:

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο της Σαγκάης αντιμετώπισαν το σημάδι του προσώπου της, το οποίο άρχισε να της προκαλεί πόνο τον περασμένο Μάρτιο και αναγνώρισαν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκινικών κυττάρων.

Η κ. Yan είπε ότι ήταν έτοιμη να ζήσει με το τεράστιο σημάδι στο πρόσωπό της για το υπόλοιπο της ζωής της.

“Παρά το μεγάλο μαύρο σημάδι στο πρόσωπό μου, είχα μια πολύ καλή παιδική ηλικία,” είπε η κυρία Yan, προσθέτοντας: “Ήμουν ξέγνοιαστη.”

“Όσο μεγάλωνα, όμως, το γεγονός ότι ήμουν διαφορετική γινόταν όλο και πιο έντονο,” πρόσθεσε.

Η μητέρα της Yang Xiue δήλωσε ότι έπρεπε να «ικετεύει» τους συγχωριανούς της να σταματήσουν να κοροϊδεύουν την κόρη της, η οποία γινόταν συχνά το κύριο θέμα συζήτησης στην περιοχή.

Πέρυσι, σύμφωνα με τις συστάσεις των ιατρών, η φτωχή οικογένεια της κυρίας Yan κατάφερε να μαζέψει το ποσό των 100.000 γιουάν (13.400€) για το πρώτο στάδιο της θεραπείας, το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο.

“Συνήθιζα να αισθάνομαι άσχημα για τον εαυτό μου,” παραδέχτηκε, λέγοντας: “Έχω μεγαλώσει με την υποστήριξη της οικογένειάς μου και τώρα είμαι πολύ πιο θετική.”

Ένα σημάδι σαν της Yan θεωρείται τεράστιο εάν κατά την ενηλικίωση είναι μεγαλύτερο από 20 εκατοστά, σύμφωνα με την δερματολόγο Δρ. Amanda Oakley.

Οι πάσχοντες μπορεί να μην έχουν άλλα σημάδια ή μπορεί να έχουν διάφορα συμπτώματα όπως ευαισθησία, ξηρότητα ή φαγούρα.

Ο δίδυμος αδελφός της Yan και η υπόλοιπη οικογένειά της συνεχίζουν να συγκεντρώνουν χρήματα για τις επόμενες χειρουργικές της επεμβάσεις και έχουν καταφέρει να μαζέψουν περίπου 50.000 γιουάν (6.300€) μέχρι σήμερα.

You might also like