Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Προσπάθησε να κλέψει αυτοκίνητο και βρέθηκε να… πετάει!

Σκηνές βγαλμένες από το Χόλιγουντ διαδραματίστηκαν στην Αυστραλία, όταν ένας άνδρας προσπάθησε με την απειλή όπλου να κλέψει ένα αυτοκίνητο, όμως υπολόγισε χωρίς τον… ξενοδόχο ή μάλλον χωρίς τον οδηγό. Ο οποίος δεν φοβήθηκε επιτάχυνε και τον πέταξε στον αέρα!

Η αστυνομία της Αυστραλίας έδωσε στην δημοσιότητα οπτικό υλικό με συγκλονιστικές εικόνες που θυμίζουν ταινία δράσης.

Οι δράστες έκλεψαν τρία αυτοκίνητα στην καταδίωξη, μεταξύ των οποίων ένα που οδηγούσε μία γυναίκα εμ το μικρό παιδί της!

Ο άνδρας με την απειλή όπλου επιχειρεί να κλέψει ένα αυτοκίνητο, ωστόσο ο… ατρόμητος οδηγός του επιταχύνει κατά πάνω του κι ο επίδοξος ληστής βρίσκεται να… πετά στον αέρα!

Ο δράστης είχε πυροβολήσει με ημι-αυτόματο όπλο εναντίον αστυνομικών οι οποίοι είχαν σταματήσει το αυτοκίνητό του χρησιμοποιώντας καρφιά στο έδαφος για να σκάσουν τα λάστιχά του.

Ωστόσο ο άνδρας αυτός δεν έμεινε εκεί. Βγήκε από το μπλε αυτοκίνητο μαζί με τον συνεργό του και πυροβολούσαν αδιακρίτως τα διερχόμενα αυτοκίνητα της λεωφόρου.

Ένα αυτοκίνητο φαίνεται να σταματά αφού δέχθηκε τα πυρά των δραστών, όμβς επιταχύνει και φεύγει, πριν έρθει η πραγματικά εντυπωσιακή σκηνή.

Ο άνδρας στέκεται στον δρόμο και σημαδεύει με το όπλο του ένα άλλο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου όμως φαίνεται να αδιαφορεί για τον κίνυδνο, να αναπτύσσει ταχύτητα και να πετάει τον δράστη στον αέρα!

Το όπλο όπως ήταν λογικό έφυγε από τα χέρια του και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο εκείνος, όσο και τον 20χρονο συνεργό του…

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

You might also like