Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Πάρτι με μπόλικο αλκοόλ και κοκαΐνη… σε φυλακή της Βραζιλίας

Ότι το σωφρονιστικό σύστημα στις χώρες της Λατινικής Αμερικής είναι λίγο ως πολύ παράταιρο με όσα έχουμε μάθει και συνηθίσει είναι γνωστό. Ότι αν στις άλλες χώρες της ηπείρου είναι περίεργο, τότε στη Βραζιλία μοιάζει… εξωγήινο, κι αυτό το γνωρίζαμε…

…Αλλά δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα υπήρχε κάπου στον πλανήτη φυλακή, όπου οι κρατούμενοι θα γιόρταζαν μαζί με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, με «γεύμα» ναρκωτικά και αλκοόλ.

Η Primeiro Comando da Capital ή αλλιώς PCC είναι η πιο διάσημη συμμορία της χώρας κι αυτή που βρίσκεται στην κορυφή της διακίνησης λαθραίου εμπορεύματος. Αυτό μπορεί να είναι από τσίχλες μέχρι όπλα, ναρκωτικά και φυσικά λευκής σαρκός. Κάποιοι από αυτούς βρίσκονται στης φυλακής τα σίδερα, αλλά αυτό τους διευκολύνει παρά τους παρεμποδίζει να συνεχίσουν την δουλειά τους ως κρίκοι αυτής της μεγάλης φατρίας.

Κι επειδή τα παιδιά έχουν αναπτύξει το δίκτυο τους στις φυλακές είπαν να το γιορτάσουν. Πιο συγκεκριμένα, στις γυναικείς φυλακές της Σαντάνα, τα μέλη της PCC γιόρτασαν τα 22 χρόνια λειτουργίας της συμμορίας με άφθονο αλκοόλ και με κοκαΐνη. Μια ευγενική χορηγία του μεγάλου αφεντικού.

https://www.youtube.com/watch?v=AMJ_ul-VqOc

You might also like