Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η αρκούδα που περπατάει σαν άνθρωπος και έχει τρελάνει το διαδίκτυο!

Ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά και συζητήσεις επί… συζητήσεων για τη γνησιότητά του, έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου.

Και πώς όχι όταν σε αυτό εμφανίζεται μια αρκούδα, σε καθεστώς αιχμαλωσίας, να περπατά σαν άνθρωπος! Και μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν πως δεν είναι τίποτα άλλο από έναν… φαρσέρ με μια αληθοφανή στολή αρκούδας, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν διαφορετική άποψη.

Πρώτη και… καλύτερη η κτηνίατρος από πάρκο προστασίας άγριων ζώων στο Λάος, Eliza Jinata, η οποία και δημοσίευσε το βίντεο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η ασιατική αυτή μαύρη αρκούδα όχι μόνο είναι αληθινή, αλλά πρόκειται για ένα πολύ ταλαιπωρημένο ζώο που ζει στο πάρκο και σώθηκε μετά από πολυετή και βάναυση αιχμαλωσία.

Υποστηρίζει ότι όχι μόνο μεγάλωσε σε ένα κλουβί υπερβολικά μικρό, αλλά της έδιναν ελάχιστη τροφή προκειμένου να ικανοποιεί απλά τις βασικές ζωτικές ανάγκες της και να μπορούν να της αφαιρούν τα υγρά της χολής, τα οποία πουλούσαν στη μαύρη αγορά, καθώς χρησιμοποιούνται σε παράνομα ιατρικά σκευάσματα.

Το ατροφικό σώμα της, έτσι, σε συνδυασμό με τον ασφυκτικά μικρό χώρο όπου ζούσε και τα λίγα κιλά της, ώθησαν την αρκούδα να αναπτύξει αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο κίνησης.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με την Jinata, 10000 περίπου σπάνιες αρκούδες σαν αυτή ζουν σε παρόμοιο καθεστώς αιχμαλωσίας…

https://www.youtube.com/watch?v=VaqGvTkY3R0

You might also like