Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

H Μπάρμπι της Ρωσίας είναι παρθένα και μένει με τους γονείς της!

Η Angelica Kenova είναι η Μπάρμπι της Ρωσίας. Η 26χρονη κοπέλα ζει στη Μόσχα, με τους γονείς της, οι οποίοι από τη γέννηση της έως και σήμερα την ντύνουν σαν κούκλα και δεν της επιτρέπουν να βγει ραντεβού με αγόρια, παρά μόνον εάν συνοδεύεται από τη μητέρα της.

“Δεν διάλεξα εγώ την όψη της κούκλας από μόνη μου, οι γονείς μου το έκαναν. Όταν έγινα 6 χρονών, η μητέρα μου ξεκίνησα να μου αγοράζει συλλεκτικές Barbie και με όλο ενθουσιασμό να με ντύνει σαν να ήμουν και εγώ μια. Η μητέρα μου με ενέπνευσε και με παρότρυνε να γίνω σαν εκείνη. Οι γονείς μου με αποκαλούσαν πριγκίπισσα και μου αγόραζαν πάντοτε τα καλύτερα ρούχα. Μπορείτε να πείτε πως μου έδιναν υπερβολική προσοχή- δεν ήμουν ποτέ ελεύθερη να κάνω κάτι, αν δεν μου το επέτρεπαν. Δεν μου επιτρέπεται ούτε να αγοράζω τα ρούχα μου χωρίς της μητέρα μου”
, εξομολογείται η νεαρή κοπέλα.

Η Angelica Kenova τονίζει πως δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε κάποια χειρουργική επέμβαση, αλλά από μικρή ηλικία προπονείται καθημερινά, με προσωπικό γυμναστή, προκειμένου να έχει τις αναλογίες της αγαπημένης της κούκλας, ενώ έχει πολλές φιλοδοξίες, για μια καριέρα στο μόντελινγκ.

You might also like