Πώς περπατάει ένας άνδρας με ψηλοτάκουνα και… για πόσο!

Αποφάσισε να καταλάβει πώς νιώθουν οι γυναίκες όταν φορούν ψηλά τακούνια…

Αυτός ο άνδρας αποφάσισε να καταλάβει βιωματικά γιατί οι γυναίκες παραπονιούνται ότι τις κουράζουν τα ψηλά τακούνια. Έτσι, αποφάσισε για μια ημέρα να φορέσει – για όλη την ημέρα- ψηλά τακούνια για να αποδείξει πως οι κυρίες είναι απλά υπερβολικές!

Ο γενναίος άνδρας που έκανε τον εαυτό του πειραματόζωο είναι ο Brandon Cohen, ανταποκριτής του BroBible στο Λος Άντζελες, ο οποίος κατέγραψε μάλιστα την “εμπειρία” του σε βίντεο.

Τα δεινά του αρχίζουν με το που βάζει τα παπούτσια και λέει “θεέ μου, πονάω ήδη!”.

Ο Brandon φορά τα ψηλοτάκουνά του στις 8:30 και παραπατά σαν νεογέννητη καμηλοπάρδαλη.

Όπως είναι φυσιολογικό κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν όταν βγαίνει στο δρόμο με την παράδοξη εμφάνισή του- από πάνω φοράει κανονικά ρούχα, παντελόνι και μπλούζα.

Γύρω στις 12:30 αρχίζει να περιγράφει πώς τα τακούνια του χαλούν ήδη τη διάθεση ενώ το μεσημέρι πονάει τόσο πολύ που ζητά από το συνεργείο που τον κινηματογραφεί να του φέρει το αυτοκίνητο γιατί δεν μπορεί να περπατήσει ως εκεί.

Στις 2:30 περιφέρεται σε ένα εμπορικό κέντρο, οδηγώντας τη δοκιμασία του στα άκρα. “Θέλω τον θάνατο, σας παρακαλώ αφήστε με να πεθάνω”, λέει πονώντας.

Στις 7:15 πετάει λευκή πετσέτα. Βγάζει τα τακούνια και συνεχίζει ξυπόλυτος. “Πάω να πάρω παυσίπονο και να κοιμηθώ”, δηλώνει.

https://www.youtube.com/watch?v=mSw6tBJMjc8

antraspeiramapsilotakouna