Ο άντρας που προσπαθεί να μοιάσει σε πλατύποδα! Έλεος …

Ο λόγος για τον 26χρονο Ρώσο Jenya Bolotov, που ποτέ δεν ένιωθε άνετα με τον εαυτό του μέσα στην κοινωνία, καθώς, όπως λέει, διέφερε.

Όταν ήταν μικρός αποφάσισε ότι θέλει να μοιάζει με πλατύποδα, τους οποίους λατρεύει, και έτσι στην ηλικία των 10, αφού έμαθε για τα piercing και στη συνέχεια για τη διαδικασία του stretching, άρχισε να ψάχνεται πάνω σε αυτά τα θέματα.

Όταν έκλεισε τα 18 του, ξεκίνησε από μόνος του το stretching στους λοβούς των αυτιών του, κάνοντας αρχικά πολλά λάθη, αλλά στη συνέχεια βρήκε τον τρόπο. Αργότερα έμαθε για αφρικανικά έθιμα στα οποία οι άνθρωποι έκαναν stretching στα χείλη τους και ξεκίνησε και αυτός να κάνει στα δικά του. Στη συνέχεια τρύπησε τα ρουθούνια και το διάφραγμά του, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση που ήθελε να έχει.

Όπως εξομολογείται, ο ίδιος νιώθει πλέον πλήρης και είναι ιδαίτερα ευτυχής που μοιάζει σε πλατύποδα, καθώς είναι οι αδελφές ψυχές του και τους βλέπει στα όνειρά του.

Δεν σκέφτεται να σταματήσει το stretching στα χείλη του.

Καμιά από τις τροποποιήσεις αυτές δεν έχει προκαλέσει βλάβη στην ομιλία ή στη διαδικασία τροφής στον Jenya, όμως συχνά στον δρόμο ακούει κοροϊδευτικά σχόλια, στα οποία, όπως παραδέχτηκε, δεν δίνει σημασία.

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι θαυμαστές του, ο οποίοι συχνά του στέλνουν e-mail, λέγοντάς του πόσο τον εκτιμούν. Όπως υποστηρίζει, λίγοι μπορούν να είναι ελεύθεροι σαν αυτόν, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν εσωτερικές μάχες, που δεν τους αφήνουν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Jenya Bolotovplatypodas