Πώς αντέδρασε η μητέρα Καρντάσιαν όταν είδε την Κέιτλιν Τζένερ;

Οι δύο «γυναίκες» συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου του Μπρους Τζένερ

Η 65χρονη Κέιτλιν Τζένερ συνάντησε για πρώτη φορά, μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου, στην οποία υπεβλήθη, την πρώην σύζυγό της και μητέρα των Καρντάσιαν, την 59χρονη Κρις Τζένερ. Η Κέιτλιν παρουσίασε την Κυριακή το νέο τηλεοπτικό της σόου «I am Cate» και κατά την διάρκεια του σόου εξομολογήθηκε ότι επί ένα χρόνο δεν έχει συναντηθεί με την πρώην σύζυγό της, Κρις Τζένερ, με την οποία ήταν παντρεμένοι, όταν η Κέιτλιν ήταν ακόμα ο Μπρους Τζένερ.

Σε κάποια στιγμή, κατά την διάρκεια του τηλεοπτικού σόου, η Κέιτλιν παίρνει το ακουστικό του τηλεφώνου και μιλά με την Κρις από την οποία ζητά να βρεθούνε. Αργότερα, η μητέρα των Καρντάσιαν επισκέπτεται την Κέιτλιν στο σπίτι της και δείχνει ενθουσιασμένη με την νέα εμφάνιση του Μπρους Τζένερ.

Στην αρχή του πρώτου επεισοδίου του σόου της Κέιτλιν η ίδια εξομολογείται στην φίλη της, Candis Cayne, ότι φοβάται να αρχίσει και πάλι να βγαίνει ραντεβού, ενώ, όταν οι φίλοι της την ρώτησαν αν θα προσελκύεται από άνδρες ή από γυναίκες, απέφυγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Σε ένα στιγμιότυπο από το σόου της Κέιτλιν Τζένερ, η 65χρονη τηλεοπτική σταρ πηγαίνει με φίλη της στο gay μπαρ του Χόλιγουντ, «The Abbey», αλλά αργότερα δηλώνει ότι αυτοί οι χώροι δεν είναι το στιλ της και πρόκειται για μέρη που την αφήνουν αδιάφορη. Η Κέιτλιν κατά την διάρκεια του σόου εξομολογείται σε φίλη της ότι θέλει να της συμπεριφέρονται σαν γυναίκα και δηλώνει ότι «κάποια μέρα θα αγαπηθεί, χωρίς να χρειάζεται την υπηρεσία ραντεβού ή προξενιού» για να συναντήσει την «αδελφή ψυχή».

https://www.youtube.com/watch?v=sKZCcVKVHws

I am Catejennermitera kardashian