Τέτα Κωνσταντά: Η όμορφη πρωταγωνίστρια της βιντεοκασέτας παραμένει προσεγμένη και σικ στα 57 της χρόνια

Η Τέτα Κωνσταντά είχε ξεχωρίσει από τη συμμετοχή της σε δεκάδες βιντεοταινίες τη δεκαετία του ’80, δίπλα σε αξέχαστους ηθοποιούς.

Τέτα Κωνσταντά: Στη dream team της εποχής της βιντεοκασέτας

Ειδικότερα, η όμορφη ηθοποιός μαζί με άλλους συναδέλφους της, όπως ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Σοφία Αλιμπέρτη, τα αδέλφια Ντούζου, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος και ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποτέλεσαν την dream team της εποχής της βιντεοκασέτας.

«Άγρια νιάτα», «Τα τσακάλια», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», «Ο Παπασούζας φαντομάς» και «Ο ροζ γάτος» ήταν ορισμένες από τις παραγωγές που μέχρι και σήμερα τις αγαπάει ο κόσμος από την δεκαετία του ’80 και διασκεδάζει, βλέποντάς τες.

Τέτα Κωνσταντά: Έτσι τη βάφτισε ο Όμηρος Ευστρατιάδης

Το πραγματικό της όνομα είναι Ελισάβετ Κωνσταντοπούλου, αλλά ο Όμηρος Ευστρατιάδης τη «βάφτισε» Τέτα Κωνσταντά. Η ηθοποιός αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και ήταν η λολίτα της εποχής των 80s.

Την Τέτα Κωνσταντά εντόπισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός στο Cine Ψυχικό για το ανοιχτό κάλεσμα της παράταξης ΑΕΝΑΗ (Αγωνιστική Ενότητα Ανεξάρτητων Ηθοποιών), για τις εκλογές στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στο Τ.Α.Σ.Ε.Η στις 20-25 Ιουνίου 2020.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει παλιότερα σε εκπομπή του ΣΚΑΙ για την εποχή της βιντεοκασέτας: «Τα γυρίσματα του “Ρόδα τσάντα και κοπάνα” ήταν πολύ αστεία. Έχει περάσει μέσα στις ταινίες το κλίμα, η ατμόσφαιρα, το χιούμορ, το κέφι, που πραγματικά υπήρχε. Ήμασταν δεμένοι, αλλά υπήρχαν μικρές αντιζηλίες και ανταγωνισμοί. Μικρά πράγματα, τα οποία ήταν και δημιουργικά».

Τέτα Κωνσταντά