Μετάλλαξη: Θυμόσαστε έτσι την Παπαρίζου; Δείτε πώς είναι σήμερα όμορφη και αδυνατισμένη!

Εδώ και μήνες γράφω για την μετάλλαξη της Έλενας Παπαρίζου

Τα ρεπορτάζ μου συνοδεύονται από εικόνες της τραγουδίστριας. Εικόνες που έδειχναν μια γυναίκα που έδειχνε να είχε χάσει την διάθεσή της για ζωή… δημιουργία και πολλά ακόμη. Κάποιοι υποστήριζαν πώς το πρόβλημα ήταν ιατρικό. Εγώ δεν θα το αμφισβητήσω. Ωστόσο είμαι σε θέση να γνωρίζω πώς για ένα μεγάλο διάστημα τόσο η Έλενα αλλά και ο τότε σύντροφός της Τόνυ Μαυρίδης ζούσαν εσώκλειστοι στο σπίτι καθώς αντιμετώπιζαν μια σειρά από προβλήματα που αφορούσαν σε μανίες καταδίωξης και άλλα.

Λογικό. Όταν ξαφνικά από ένα κοριτσάκι της γειτονιάς γίνεσαι η απόλυτη νέα σταρ… το βάρος της διαχείρισης της εικόνας είναι μεγάλο. Πόσο μάλλον όταν είσαι «παρθένος» σε συμπεριφορές, ειλικρινής και σωστός και υποχρεώνεσαι να επιπλεύσεις μέσα στα σκατά. Και πιο συγκεκριμένα σε καλοπληρωμένα σκατά.

Για την κριτική που της άσκησα για τα λάθη της… τόσο τα στυλιστικά αλλά και τις επιλογές των συνεργατών της δέχτηκα επιθέσεις. Ωστόσο δε μάσησα. Η κριτική είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Όταν βεβαίως αυτή συνοδεύεται με μια πληροφορία… μια εικόνα, ένα ρεπορτάζ.

Όπως λοιπόν άσκησα κριτική για μεγάλο διάστημα, προσπαθώντας ουσιαστικά να της δείξω έναν άλλο δρόμο, έτσι και σήμερα οφείλω να παραδεχτώ την μεγάλη αλλαγή της.

Η Έλενα μπορεί να συμμετέχει ως τριτοτέταρτη πλέον στην περιοδεία Digiloo στις σκανδιναβικές χώρες… ωστόσο η εικόνα της έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Το κορίτσι παρουσιάζει έναν άλλο εαυτό. Δείτε την Παπαρίζου σ@ξι ξανά, με σωστές επιλογές ρούχων αλλά και με λιγότερα κιλά! Μετά από καιρό αποφάσισε να προβάλει σωστά τα πόδια της και να βγάλει από πάνω της τα κιτς ρούχα.

Μια εικόνα που με έκανε χαρούμενο… καθώς μου θύμισε και πάλι ένα πόπ είδωλο όπως εκείνο του 2005.

elena paparizousimera