Take a fresh look at your lifestyle.

Οι 5 “χώρες” που δεν έχουν ούτε κυβέρνηση ούτε νόμους!

Δεν υπάρχει κυβέρνηση. Δεν υπάρχει αστυνομία. Δεν υπάρχουν νόμοι. Πέντε χώρες του πλανήτη είναι απελευθερωμένες από κάθε μορφής συστήματος.

Ποιες είναι αυτές: Ανταρκτική, Δυτική Σαχάρα, International Waters, ακυβέρνητο Αφγανιστάν και Πόλη του Σλάμπ.

Δείτε το βίντεο:

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More