Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Βάζει φωτιά και ψήνεται σαν αρνί! Ο λόγος; συγκλονιστικός και συγκινητικός!

Η διάγνωση του καρκίνου φέρει μαζί της συναισθήματα τρόμου και ανησυχία. Ο 25χρονος Jia Binhui από την Κίνα το γνωρίζει πολύ καλά. Παρόλα αυτά ο νεαρός άνδρας δεν σταματάει από το να προσπαθεί να αλλάξει το μέλλον του. Ωστόσο αντί για Ιατρική θεραπεία που δεν μπορεί να την αντέξει οικονομικά ο ίδιος αποφάσισε να εφαρμόσει μια δική του μέθοδο που για κατά πολλούς είναι ανορθόδοξη με σκοπό να νικήσει τον καρκίνο…

fotia-karkinos-andras-1Μόλις του τελείωσαν τα χρήματα της χημειοθεραπείας, ο άνδρας αυτός έμαθε πώς η θερμότητα πάνω από 105 βαθμούς κελσίου θα μπορούσε να είναι ένα υποκατάστατο της χημειοθεραπείας.

Με αυτήν την ιδέα έφτιαξε μια κατασκευή ώστε να μαγειρεύει κυριολεκτικά τον εαυτό του. Οι ειδικοί λένε πώς μια θερμοκρασία υψηλότερο από 42 βαθμούς κελσίου μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα. Έτσι ο ίδιος δηλώνει πώς με αυτήν την απλή κατασκευή ελπίζει να τα καταφέρει.

fotia-karkinos-andras-2Η κατασκευή είναι απλή. Έχει μερικούς κορμούς δέντρων ώστε να κάθεται πάνω τους, μερικά τούβλα και μια φωτιά να καίει μέχρι όσο αντέχει ή μέχρι να του τελειώσουν τα ξύλα.

fotia-karkinos-andras-3Ας του ευχηθούμε πραγματικά με αυτήν την μέθοδο να τα καταφέρει και να κερδίσει τον καρκίνο.

You might also like