Τσίπρας: Πρόωρες εκλογές αμέσως μετά το δάνειο. Ποιες οι πιθανές ημερομηνίες;

Τσίπρας: Πρόωρες εκλογές αμέσως μετά το δάνειο. Ποιες οι πιθανές ημερομηνίες;

Τι αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων MNI για την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να διεξάγει πρόωρες εκλογές;

Με το βλέμμα στραμμένο στην ψήφιση του 2ου πακέτου μέτρων, το MNI έρχεται να ρίξει βόμβα, με νέο δημοσίευμα για τον χρόνο διεξαγωγής των ελληνικών εθνικών εκλογών.

Επικαλούμενο τις πηγές του το γερμανικό πρακτορείο MNI αναφέρει, ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας πρωθυπουργός θέλει τις εκλογές αμέσως μετά την έγκριση του τρίτου πακέτου διάσωσης, δηλαδή στις 13 ή 20 Σεπτέμβρη ώστε να αναμορφώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει μια «καθαρή εκκίνηση».

Πρόωρες εκλογές, αμέσως μετά από τη συμφωνία για το τρίτο δάνειο, θέλει ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων. Επικαλούμενο πηγή που δεν κατονομάζει, το MNI αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός θέλει να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τις 13 ή 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να γίνουν οι εκλογές το συντομότερο δυνατό, μόλις συμφωνηθεί το τρίτο δάνειο. Στόχος του να αναδιαμορφώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει μία «καθαρή αρχή».

loading...

loading...