Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι spoiler: Το μυστικό που χωρίζει την Άννα και τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι spoiler: Στη σειρά Παγιδευμένοι ο Δημήτρης και η Άννα ζουν τον έρωτά τους. Παρά τα πολλά και σοβαρά εμπόδια που έχουν βρεθεί στον δρόμο τους, εκείνοι παραμένουν μαζί και ζουν ο ένας για τον άλλο. Ο έρωτάς τους όσο περνούν οι μέρες τόσο δυναμώνει. Όμως, τα εμπόδια παραμένουν. Και κάποιες φορές η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει, βάζοντας σε κίνδυνο την αγάπη τους.

Παγιδευμένοι spoiler: Το μυστικό που χωρίζει την Άννα και τον Δημήτρη

Όπως και όταν η Άννα κρατά σοβαρό μυστικό από τον Δημήτρη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να εκνευριστεί πολύ από τη στάση της αγαπημένης του. Αυτό το μυστικό είναι ικανό να προκαλέσει ολέθριες συνέπειες στη σχέση τους στη σειρά του ΑΝΤ1. Ενώ η Άννα και ο Δημήτρης δείχνουν ότι είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν μαζί έως το τέλος, ένα βίντεο μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ο Άγγελος, πριν πεθάνει, είχε φροντίσει να αφήσει πίσω του βιντεάκια, τα οποία θα στοιχειώνουν την πανέμορφη δικηγόρο. Ο Άγγελος ακόμη και νεκρός δεν την αφήνει να ησυχάσει με τίποτα. Στο βίντεο ο άλλοτε κολλητός φίλος της είναι απόλυτος. Ορκίζεται ότι θα καταστρέψει τη ζωή της και ο θάνατός του θα την κυνηγάει για πάντα.

Η Άννα όταν βλέπει το βίντεο ταράζεται πάρα πολύ. Και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Ο τρόμος της είναι ολοφάνερος αλλά δεν λέει απολύτως τίποτα στον Δημήτρη. Αποφασίζει να ερευνήσει το θέμα μόνη της, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια.

Η στιγμή της αποκάλυψης, όμως, του μυστικού της Άννας δεν θα αργήσει να φτάσει. Ο Δημήτρης μαθαίνει την αλήθεια και γίνεται έξαλλος, στη σειρά του ΑΝΤ1. Εκείνος κάνει σχέδια για το μέλλον τους και δείχνει ευτυχισμένος κοντά της. Κάνουν όνειρα για γάμο κα αποκαλύπτει ότι η γυναίκα που λατρεύει δεν τον εμπιστεύεται σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή της. Αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα. Της λέει γιατί δεν του είπε τίποτα και η απάντηση της Άννας δεν τον καλύπτει. Το μόνο που θέλει τώρα είναι να απομακρυνθεί για λίγο η Άννα από κοντά του..

You might also like