Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ’ Κύκλος: Αυτος είναι ο πραγματικός ρόλος της Εύας

Σασμός Γ’ Κύκλος: Η Εύα Αβραμίδη, αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη, αναδεικνύεται ως μια εξαιρετικά επιτυχημένη επαγγελματίας, δυναμική προσωπικότητα που γνωρίζει πώς να ανταγωνιστεί για αυτά που επιθυμεί. Αυτή η γυναίκα μπορεί να παρουσιάσει δύο διαφορετικά πρόσωπα, τα οποία αναδύονται ανάλογα με το πλαίσιο.

Σασμός Γ’ Κύκλος: Αυτος είναι ο πραγματικός ρόλος της Εύας

Προς τα έξω, φαίνεται να είναι μια καλή, ευγενική και συμπαθητική κοπέλα, μία άψογη επαγγελματίας που γρήγορα κερδίζει την αγάπη και τον σεβασμό του χωριού. Παρόλα αυτά, αυτό που κρύβει πίσω από αυτό το φιλικό πρόσωπο είναι η αδημοσίευτη εκδίκηση που την οδήγησε στην Άνω Ποριά. Ο στόχος της, ο σκοπός της ζωής της, είναι να εκδικηθεί για τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου της αδελφού.

Σασμός Γ’ Κύκλος: Αυτος είναι ο πραγματικός ρόλος Εύας

Η Εύα είναι η μικρότερη αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη. Μετά τον θάνατο των γονιών τους, ο Ευθύμης αναλαμβάνεται από έναν θείο του στην Κρήτη, ενώ η Εύα υιοθετείται από μια πλούσια ελληνική οικογένεια στο εξωτερικό. Εκεί, αγαπημένη και φροντίσμενη, μεγαλώνει με άνεση και αποκτά εξαιρετική εκπαίδευση.

Η Εύα έχει αφοσιωθεί στην αρχιτεκτονική και αφού ολοκληρώνει τις σπουδές της, αποφασίζει να αφήσει πίσω της την επαγγελματική της καριέρα για να έρθει στο χωριό και να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδελφό της. Κατά την εμφάνισή της, παρουσιάζεται ως επαγγελματίας αγροτουρισμού, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να δημιουργήσει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια για τους επισκέπτες που θα περνούν τις διακοπές τους εκεί. Αποφασίζει να εγκατασταθεί στο χωριό και γρήγορα κερδίζει την αγάπη και τον σεβασμό όλων.

Σασμός Γ’ Κύκλος: Η αδίστακτη αδερφη του Φαρμάκη

Σασμός Γ’ Κύκλος: Αυτος είναι ο πραγματικός ρόλος Εύας

Ο μόνος που γνωρίζει την αληθινή της ιστορία είναι ο Παύλος, ο οποίος είχε είναι φίλος του Ευθύμη και εκείνη την θεωρεί σαν πατέρα του αδελφού της. Αν και δεν είναι κακός άνθρωπος, η Εύα καταλαβαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την σχέση τους για να εκπληρώσει τον σκοπό της, την εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της. Και πάλι, προς τα έξω, εμφανίζεται ως μια μειλίχια, ευγενική και συμπαθητική κοπέλα, μία άψογη επαγγελματίας που γίνεται αγαπητή σε όλο το χωριό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like