Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Κως: Η νεαρή που έβαλε στη θέση του τον… σωτήρα Άδωνι!

Διέλυσε τη Δημόσια Υγεία, στήριξε «με νύχια και με δόντια» το… success story του Σαμαρά, υπερθεμάτισε σε κάθε ευκαιρία για το μνημόνιο, «το καλύτερο κείμενο που υπέγραψε ποτέ η Ελλάδα». Συνέβαλε, δηλαδή, τα μέγιστα στην εξαθλίωση της ζωής εκατομμυρίων Ελλήνων.

Κι ενώ κανείς θα περίμενε να συνειδητοποιήσει επιτέλους τι προξένησε η ξενόδουλη στάση του στην Ελλάδα, ο… κύριος αυτός έχει το θράσος να πραγματοποιεί ομιλίες και διαλέξεις και να… κουνά το δάκτυλο στον ελληνικό λαό – γιατί εξέλεξε τη μόνη κυβέρνηση που – εδώ και πέντε χρόνια – τόλμησε να ορθώσει ανάστημα και να πει «όχι» στους ξένους δυνάστες της πατρίδας μας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο των παραπάνω, έδωσε ομιλία χθες, Σάββατο (25/04/2015) στη Νομαρχιακή της ΝΔ στην Κω, με θέμα «πού πάει η χώρα», όπως φρόντισε να ενημερώσει τους followers του στο Twitter.

Μια νεαρή γυναίκα – θύμα προφανώς των εγκληματικών μνημονιακών πολιτικών, τις οποίες ο γνωστός τηλεπωλητής βιβλίων χρόνια τώρα υπερασπίζεται – δεν άντεξε να ακούει τις… κινδυνολογικές κορώνες του.

You might also like