Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Δολοφονία Άννυς – εξελίξεις: Ποιος ο ρόλος της γιαγιάς που τη μεγάλωσε στη Βουλγαρία!

Ποιος ο ρόλος της γιαγιάς της άτυχης Άννυ στη στυγερή δολοφονία;

Στο σενάριο που θέλει την μητέρα της 4χρονης Άννυ να μη γνώριζε το φρικιαστικό έγκλημα του πατέρα και να προσπαθούσε να προστατεύσει τον 27χρονο Βούλγαρο, αλλά όχι να συγκαλύψει τη δολοφονία, στάθηκε η συνήγορος της μητέρας της Άννυ, Στ. Γεωργίου.

«Ήδη εκκρεμεί ποινική δίωξη σε βάρος της μητέρας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το αν γνώριζε ή δεν γνώριζε, αν κάλυψε ή δεν κάλυψε. Οι αστυνομικές Αρχές και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής την άφησε ελεύθερη» τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της Άννυ.

«Η ποινική δίωξη ασκήθηκε για κάποιους λόγους σκοπιμότητας».

«Η μητέρα άφησε το παιδί για να το πάει στη γιαγιά του. Η μάνα του του το παρέδωσε. Εάν η μάνα δεν μπορούσε να καταλάβει ποιον έχει γεννήσει ποιος θα έπρεπε να καταλάβει» διερωτήθηκε αναφερόμενος στη γιαγιά της Άννυ, διευκρινίζοντας ότι εκείνη ήταν που τη μεγάλωσε στη Βουλγαρία.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργίου ισχυρίστηκε ότι από το μυαλό της μητέρας δεν πέρασε ποτέ ότι μπορεί ο πατέρας της Άννυ να είχε κάνει κακό στο παιδί.

«Ήταν μπροστά σε συζητήσεις με τον πατέρα, που τον καλούσα να πει αν έχει συμβεί κάτι, έστω κατά λάθος, ότι πρέπει να το πει πριν το διαπιστώσουν οι Αρχές γιατί μετά δεν θα μπορέσει να πει ούτε κουβέντα».

Να αθωώσει τον γιο της, ο οποίος τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Άννυ, επιχείρησε η μητέρα του.

«Ο γιος μου είναι καλό παιδί και αθώος», είπε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η γιαγιά της 4χρονης Άννυ.

«Όλοι λένε ότι είναι άρρωστος. Εγώ δεν πιστεύω τίποτα», ξεκαθάρισε η μητέρα, βουλγαρικής καταγωγής, μιλώντας σε καλά ελληνικά. «Ο γιος μου μού ορκίστηκε ότι τίποτα δεν αληθεύει. Μου λέει: “Μαμά, εσύ ξέρεις τι παιδί είμαι”».

Η γυναίκα εμφανίστηκε σοκαρισμένη στο άκουσμα της φρικτής είδησης, ενώ ερωτώμενη για το αν έχει μιλήσει στην Αστυνομία, είπε πως το έκανε και πως κατέθεσε στους αστυνομικούς και πρόσθεσε ότι το παιδί χάθηκε, άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

Δείτε τι δήλωσε η γιαγιά της Άννυ και ο δικηγόρος Στ. Γεωργίου:

You might also like