Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Πέφτει στην αγκαλιά του Όθωνα

Το Ναυάγιο – Το ναυάγιο ένωσε το ζευγάρι, παρά τις διαμαρτυρίες που αντιμετώπιζαν κατά καιρούς. Ο Μάκης και η Λίνα αντιμετώπιζαν τις προκλήσεις με ψυχραιμία, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα που κανείς τους δεν μπορεί να διαχειριστεί: ο Όθωνας Βασιλείου.

Το Ναυάγιο – Πέφτει στην αγκαλιά του Όθωνα

Ανιψιός του Αργύρη Βασιλείου, ερωτευμένος με τη Λίνα, απειλεί να την αποσπάσει από το Μάκη. Με τις ευλογίες του πατέρα της, που επιθυμεί έναν κατάλληλο σύντροφο για την κόρη του, ο Όθωνας δεν σταματά να την παρακολουθεί. Ο Μάκης, παρατηρώντας την παρουσία του Όθωνα γύρω από τη Λίνα, αντιδρά με σκηνές ζήλιας. Παρόλες τις διαμάχες, η σχέση του ζευγαριού αντέχει. Ωστόσο, οι εντάσεις οδηγούν σε ρήξη. Ο Όθωνας, επιμένοντας, την πλησιάζει ακόμα περισσότερο στη στιγμή που απομακρύνονται ο Μάκης και η Λίνα, καταφέρνοντας να την κατακτήσει.

Απογοητευμένος, ο Μάκης επιχειρεί να ξεπεράσει την κατάσταση, αλλά η Λίνα επιλέγει να δώσει μια ευκαιρία στον Όθωνα ως φίλο. Αυτή η φιλία σύντομα εξελίσσεται σε φλερτ, ικανοποιώντας όχι μόνο τον Δημήτρη αλλά και τον Μιλτιάδη Παντελίδη, που αποφεύγει έτσι τη δίκη για το ναυάγιο. Όμως, η αλήθεια ανακαλύπτεται: ο Μάκης αποκαλύπτει στη Λίνα ότι γνώριζε για τα συναισθήματά της για τον Όθωνα, αλλά επέλεξε να την υποστηρίξει. Η Λίνα, απογοητευμένη από την απάτη, αντιλαμβάνεται ότι ο Μάκης παραμένει στην καρδιά της.

Παρόλο που η σχέση τους διαλύεται, η αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον δεν έχει εξαφανιστεί. Το μέλλον μπορεί να είναι αβέβαιο, αλλά η συνειδητοποίηση των αληθινών τους συναισθημάτων τους δίνει ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like