Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Αν είναι δυνατόν – Δείτε σε ποιον έριξε κουτουλιά ο Κασιδιάρης!

Σε εκπομπή του τηλεοπτικού… σταθμού “Extra” φιλοξενήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και αποκάλυψε ότι του έχει επιτεθεί παλαιότερα ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Με είχε χτυπήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πλατεία Αττικής, μου είχε δώσει μια κουτουλιά» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Πρόσθεσε μάλιστα πως μετά από αυτό το περιστατικό οι χρυσαυγίτες βουλτευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός «είχαν απειλήσει να με χτυπήσουν στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα. Αλλά δεν έγινε, με είχε φυγαδεύσει η Αστυνομία πριν με χτυπήσουν».

Για το επεισόδιο του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια και για το αν θα… τολμούσε να πάει κι εκείνος για φαγητό στη συγκεκριμένη περιοχή, είπε: “. Είπαμε, είμαι γενναίος, αλλά όχι κι έτσι. Εδώ χτύπησαν τον Βαρουφάκη. Στο Γιάντες που έγινε το επεισόδιο, έτρωγα συχνά με την Ευγενία πριν γίνω πολύ γνωστός. Τώρα αν πάω, θα καώ εγώ το Γιάντες και όλα τα Εξάρχεια”.

Αναφερόμενος στην σάτιρα που δέχεται υποστήριξε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος”«κάνει βρόμικη πολιτική προπαγάνδα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ” και πρόσθεσε: “Ξέχασα να ρωτήσω τον Λαζόπουλο αν έφερε τα 3 εκατομμύρια ευρω πίσω τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ”.

https://www.youtube.com/watch?v=W0WcqI3624w

You might also like