Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler – Παππάς – Γκέτσογλου εκτός – Ο λόγος;

Survivor Spoiler – Μια ανατροπή συγκλόνισε το Survivor πριν λίγα λεπτά, καθώς έγινε γνωστό ότι ο Σάββας Γκέτσογλου επέλεξε να αποχωρήσει εκουσίως από το παιχνίδι.

Survivor Spoiler – Παππάς – Γκέτσογλου εκτός – Ο λόγος;

Οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες αναταράξεις στον Άγιο Δομίνικο, καθώς μετά το πάρτι της ένωσης, ο Γιώργος Λιανός έκανε δύο σημαντικές ανακοινώσεις. Καταρχάς, ανακοίνωσε ότι οι γυναίκες παίκτριες θα έχουν ασυλία για τις δύο επόμενες εβδομάδες. Επίσης, μοιράστηκε την τρομακτική εμπειρία του πατέρα του Τζέιμς, ο οποίος ναυάγησε στον Ειρηνικό, προσπαθώντας να τον διασχίσει με ιστιοπλοϊκό. Αφού αντιμετώπισαν αυτήν την εξέλιξη, ο Γκέτσογλου επίσης αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ακολουθώντας την ίδια πορεία με τον Καφετζή. Η απόφαση αυτή θα παρουσιαστεί στα επόμενα επεισόδια.

Ωστόσο, η έκπληξη δεν σταματά εκεί, καθώς ο ίδιος ο Αλέξης Παππάς επίσης εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση παραμένουν άγνωστοι, με την παραγωγή να υπόσχεται περαιτέρω διερεύνηση του θέματος. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα στα επόμενα επεισόδια του παιχνιδιού. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like