Είναι ο Ήλιος μια αστροπύλη; Τι ήξεραν οι Μάγιας;

Τι συμπέρασμα μπορεί να συνδυαστεί από ένα φαινόμενο στον Ήλιο και ένα τεχνούργημα των Μάγια που αναφέρεται σε αυτόν;

Πριν κάποια χρόνια έγινε μία παρουσίαση από τους Nassim Haramein και Klaus Dona, σχετικά με ένα τεχνούργημα που βρέθηκε βαθιά μέσα σε Πυραμίδα των Μάγια, στο Μεξικό.

Όμως, λίγο αργότερα μία παράξενη δραστηριότητα έλαβε χώρα στον ήλιο και κάποιοι παράδοξοι συνειρμοί ήρθαν στο μυαλό και τα δύο αντικείμενα προς μελέτη (τεχνούργημα και ήλιος) συνδυάστηκαν:

Μήπως οι Μάγια ήξεραν ότι ο Ήλιος είναι μία αστροπύλη;

Το τεχνούργημα δείχνει ένα τρίγωνο ή έναν κώνο που η κορυφή του ενώνεται με το ήλιο. Μέσα αλλά και γύρω από αυτό βλέπουμε αντικείμενα που θυμίζουν πολύ UFO. Ενώ παρα δίπλα βρίσκονται ουράνια σώματα με ένα περίγραμμα που θεωρείται ως ατμόσφαιρα.

Σχετικά πρόσφατα ο Ήλιος εμφάνισε μία τεράστια σκούρα κηλίδα τριγωνικού σχήματος που κάλυπτε τεράστιο μέρος της επιφάνειάς του. Στον ήλιο του αντικειμένου υπάρχει επίσης ένα σκοτεινό σημείο που μοιάζει αρκετά με εκείνο του Ήλιου.

Μήπως το χωνί ή ο κώνος, υπονοεί το μονοπάτι των ufo κατά την είσοδο ή την έξοδό τους;

Φυσικά, όλα αυτά μπορεί να είναι μία σύμπτωση και το αντικείμενο των Μάγια να μην υπονοεί αυτό που οι ερευνητές έχουν στο μυαλό τους: ότι ο Ήλιος είναι μία Αστροπύλη, ένα Stargate.

Από την άλλη, τι να υποθέσει κανείς όταν, τελευταία, δεκάδες άγνωστα αντικείμενα βρίσκονται να περιφέρονται γύρω ή κοντά στον Ήλιο; Ή όταν εκατοντάδες μόνο μέσα στην τελευταία δεκαετία έχουν επίσημα καταγραφεί;

Μπορεί να είναι σύμπτωση ότι πολλά από αυτά φαίνεται να κατευθύνονται προς τον Ήλιο ή ακόμα και να βγαίνουν από αυτόν, ενώ κάποια άλλα συνδέονται μαζί του με έναν “ομφάλιο λώρο;

Η NASA κρατάει σιγή ιχθείος για όλα αυτά.

astropyliiliosmagias