Τρένο φάντασμα εμφανίζεται από παράλληλο κόσμο και προκαλεί πανικό!

Τρένο φάντασμα: Βρισκόμαστε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Baotou στην Κίνα όπου η κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα εντελώς παράδοξο γεγονός: Μέσα από το βάθος του σκοτεινού τούνελ βγαίνει ένα σχεδόν ορατό βαγόνι, πλησιάζει στην εντελώς άδεια από κόσμο πλατφόρμα, σταματάει σαν για να παραλάβει αόρατους επιβάτες και εξαφανίζεται σε «παράλληλο σύμπαν», όπως λέει και ο τίτλος της online εφημερίδας.

Τρένο φάντασμα εμφανίζεται από παράλληλο κόσμο και προκαλεί πανικό!

Το βίντεο καταγράφηκε στις 10 Μαρτίου 2018

Στην περιγραφή αναφερόταν: «Όταν η ασφάλεια του σταθμού όπου παρακολουθούσαν τις κάμερες, παρατήρησαν ότι αυτό το «τρένο φάντασμα» έφτασε στο σταθμό και σταμάτησε σαν να υπήρχαν επιβάτες προς επιβίβαση».

Το video όπως αναμένεται γίνεται viral και το μόνο που το «προσγειώνει» είναι τα διάφορα σχόλια που γράφονται σχετικά με αυτό, όπου όσοι τα παρακολούθησαν, καθώς φαίνεται να διαφωνούν για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό που καταγράφηκε στο video.

Ένας είπε: «Αυτό είναι ένα τρένο φάντασμα»

Ενώ ένας άλλος πρότεινε: «Θα μπορούσε να είναι ένα παράλληλο σύμπαν που «καπακώνει» (την πραγματικότητα)».

Και ένα τρίτο σχόλιο υποστήριξε ακόμα ότι: «Είναι ένα στρατιωτικό πείραμα καλυμμένο με μανδύα αορατότητας».

Προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει επίσημες θέσεις εμπειρογνωμόνων που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μία πιο τεκμηριωμένη άποψη για το τι πραγματικά μπορεί να κατέγραψε το video το οποίο ακολουθεί στην συνέχεια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη ιστορία φαντασμάτων που αναδύθηκε πρόσφατα, καθώς, μόλις πριν μερικές μέρες καταγράφηκε η στιγμή που εμφανίστηκε μια δαιμονική επίθεση σε ένα ταξί τραντάζοντας ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Δείτε και το βίντεο με το «τρένο φάντασμα»:

parallilo sympanβίντεοκάμερα ασφαλείαςπαράλληλο κόσμοΤρένο φάντασμα