Ζώδια Σήμερα 9/11/23

Ζώδια Σήμερα 9/11/23 Κριός: Σήμερα, Κριέ, έχεις πολλά να πεις! Είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σου, είτε για τη σχέση σου, είτε για τους δικούς σου ανθρώπους. Παρόλο που πάντα προσπαθείς να διατηρήσεις μια ουδέτερη και πολιτισμένη στάση, σήμερα νιώθεις ότι η πίεση αυξάνεται. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να πνιγεί, καθώς η πειραγμένη επιθυμία σου για ουδετερότητα μπορεί να σε οδηγήσει να ανακαλύψεις τον παλιό, θεριό σου εαυτό.

Ζώδια Σήμερα 9/11/23

Ταύρος: Σήμερα, Ταύρε, οι ισορροπίες στη δουλειά σου είναι εξαιρετικά λεπτές. Πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αντιληφθείς την ένταση στην ατμόσφαιρα. Αποφεύγεται οποιαδήποτε απότομη αντίδραση, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες συνέπειες. Επίσης, θα ήταν καλό να διαχειριστείς τις σχέσεις με φίλους που σε ταλαιπωρούν συναισθηματικά. Δώσε λίγο χρόνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα πριν αναζητήσεις λύσεις.

Δίδυμοι: Σήμερα, Δίδυμε, αντιλαμβάνεσαι πόσο σου λείπει το δημιουργικό κομμάτι στη ζωή σου. Η ρουτίνα και τα πολλά πρέπει έχουν καταντήσει βαρετά. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις τάσεις κυκλοθυμίας στη δουλειά, αλλά προσπάθησε να διαχειριστείς τις εντάσεις με ψυχραιμία. Συνειδητοποίησε ότι ορισμένες συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες, αλλά προσπάθησε να εκφράσεις τις ανησυχίες σου με ωριμότητα.

Καρκίνος: Σήμερα, Καρκίνε, το κλίμα στο σπίτι δεν είναι το καλύτερο. Η ψυχολογία σου είναι κυκλοθυμική, και χρειάζεσαι χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Συζητήσεις με την οικογένεια μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο θέματα που παρέμειναν ανολοκλήρωτα. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις διπλές σου κουβέντες με ωριμότητα και αποφεύγε τις εκδικητικές αντιδράσεις. Κατανόησε τις αντιθέσεις με τους αγαπημένους σου και προσπάθησε να δημιουργήσεις ισορροπία.

Λέον: Δεν ξέρω αν το έχεις συνηθίσει, αλλά σήμερα είναι μια μέρα που αν θα μπορούσες να αποφύγεις την επαφή με άλλους, Λέοντα, θα ήταν η καλύτερή σου… Ακόμα και τις απολύτως τυπικές επαφές! Η κούραση, και κυρίως η συναισθηματική σου κόπωση είναι σε τέτοιο βαθμό, που εκεί που προσπαθείς να κρατήσεις μια τυπικά καλή στάση, σου ξεφεύγουν διάφορα και φαίνεται αρκετά περίεργο στους άλλους… Χωρίς όμως να το καταλαβαίνεις εσύ αυτό. Είναι λίγο και το κομμάτι που δεν έχεις προσωπικό χώρο και χρόνο να αποστάσεις ψυχολογικά, είναι και το γεγονός πως έχουν φτάσει τόσα στα αυτιά σου όλο αυτό το διάστημα που έχεις ράμματα για τις γούνες πολλών, που απλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο γεγονός για να κάνεις την αρχή…

Παρθένος: Σήμερα, Παρθένε, έχεις όρεξη να απαντήσεις στον οποιοδήποτε θα προσπαθήσει να μειώσει τις δυνατότητές σου ή την αξία σου σαν άνθρωπο! Κάστανα δε χαρίζονται, και αν ανοίξεις το σημειωματάριο με όλους εκείνους που το έχουν επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν, με βεβαιότητα σου λέω πως σήμερα θα έχεις τρελή δουλίτσα! Πέρα από αυτό θα χρειαστεί να δείξεις μια ψύχραιμη και ώριμη στάση στον τρόπο που αλληλεπίδραση με τους συναδέλφους στη δουλειά, καθώς είσαι οριακά να αρχίσεις τα σχόλια και τα καντήλια με όλους αυτούς που δε μπορούν να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους! Κάτι που φαίνεται από τον τρόπο που κινείσαι αλλά κυρίως από τον τρόπο που απαντάς σε όλους όσοι σχολιάζουν χωρίς να κάνουν κάτι ουσιαστικό, είτε στη δουλειά τους είτε στις μεταξύ σας επαφές και σχέσεις…

Ζυγός: Σήμερα, Ζυγέ, παίζει να είναι η πιο κυκλοθυμική σου ημέρα… Από το κεφάλι σου περνάμε πολλά περιστατικά στα οποία εσύ ζορίστηκες ή δεν πέρασες καλά σαν γενικό συμπέρασμα και προσπαθείς με κάποιο τρόπο να εξηγήσεις στον εαυτό σου τους λόγους για τους οποίους συνέβη αυτό… Κάτι που σήμερα σε ταλαιπωρεί πολύ συναισθηματικά και δεν ξέρεις πώς να το προσεγγίσεις για να το αλαφρύνεις κάπως… Είναι και τα νεύρα σου λίγο τσίτα που δε μπορείς να κοντρολάρεις το οικονομικό σου, καθώς κάνεις πολύ επιπόλαια έξοδα που τα καταλαβαίνεις μετά… Η μέρα σήμερα φαίνεται να σε ζορίζει αρκετά στο κομμάτι της δουλειάς, καθώς σου δίνονται ευθύνες και επιπλέον tasks με συγκεκριμένες διορίες! Κάτι που μπορεί να αναδείξει τη δυναμική σου μέσα στον εργασιακό σου χλωρό, αν το διαχειριστείς ώριμα σήμερα…

Σκορπιός: Έλα και σήμερα, Σκορπιέ, η μέρα έχει και νεύρα, και τάσεις να πεις πολλές ωμές αλήθειες και να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα! Έτσι λες τουλάχιστον! Γιατί στην ουσία, έχεις τόσα πολλά έντονα πράγματα μέσα σου, που απλά θέλεις να τα βγάλεις, να ξεσπάσεις χωρίς μα σε νοιάζει ποιος θα την πληρώσει! Στην ουσία, όλο αυτό που γίνεται σήμερα είναι μια προειδοποιητική κατάσταση… Σα να θέλεις να κρατήσεις σε απόσταση τους άλλους, να μη δουν τους λόγους για τους οποίους είσαι έτσι σήμερα… Το γεγονός ότι πρέπει να βάλεις όρια σε κάποιες καταστάσεις και συνθήκες γύρω σου, ναι μπορεί να σου αρέσει, αλλά φαίνεται πως δε μπορείς να το κάνεις με όριο και συγκροτημένα! Βγαίνει απόλυτα προς τα έξω, αδιαπραγμάτευτα και αδιάλλακτα… Σκληρός πολύ σήμερα…

Τοξότη: Οτιδήποτε και να συμβαίνει σήμερα, είναι σαν να βρίσκεσαι σε μια συνεχή πίεση. Το κλίμα, η παρέα σου, οι αντοχές σου, όλα συνδυάζονται και σε κάνουν πολύ ευαίσθητο. Τα νεύρα σου είναι σε υψηλή ένταση, και χρειάζεται να δώσεις προσοχή στο πώς αντιδράς. Στο σπίτι, ίσως χρειαστεί να θέσεις νέους κανόνες για να βελτιωθεί η κατάσταση. Αλλά πρόσεξε, μην γίνεις υπερβολικά αυστηρός. Ενώ θέλεις ομαλότητα, προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος.

Αιγόκερε: Η σήμερον ημέρα σου ζητάει χαμηλούς τόνους. Ίσως να θέλεις να ενεργήσεις γρήγορα και δυναμικά, αλλά είναι καλό να προσέξεις τους τρόπους σου. Κοίταξε να επαναξιολογήσεις τα επαγγελματικά σου, χωρίς να απαντάς απότομα σε όλες τις απόψεις. Κράτησε μια ήπια στάση και θυμήσου πως η σκληρή δουλειά που κάνεις είναι για σένα.

Υδροχόε: Προσοχή στους χειρισμούς σήμερα. Στη δουλειά, είναι πιθανό να βρεθείς σε συζητήσεις που θα αναστατώσουν τα ανθρωπιστικά στοιχεία σου. Να είσαι εκφραστικός, αλλά προσοχή μην γίνεις υπερβολικός. Κράτησε ήπια στάση και παρατηρησε καλύτερα τα πράγματα. Το να θέλεις να λύσεις διαφορές είναι καλό, αλλά μην το παρακάνεις με το μαχητικό στάση.

Ιχθύ: Φαίνεται πως είσαι αρκετά ζορισμένος σήμερα. Κρατήσου στη φούσκα σου και αποφύγε τις εντάσεις. Οι συζητήσεις είναι έντονες, αλλά προσπάθησε να μην εκτονώνεσαι υπερβολικά. Έχε υπόψη σου ότι η κατάσταση σου προέρχεται από το αίσθημα αδικίας. Ανακάλυψε πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις χωρίς να εκτονώνεσαι απότομα.

Για την αρχική σελίδα πάτησε εδώ

Μάθε όλα τα νέα για τις τηλεοπτικές σειρές εδώ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More