Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ζώδια 20-11-2015

Ζώδια 20-11-2015: Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα έπρεπε να σε απασχολούν περισσότερο, αφού πολύ εύκολα μπορεί να «χαντακωθείς» από ενέργειες άλλων που είτε λαθεύουν, είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου τονίζει ότι για να πετύχεις τους υψηλούς στόχους σου, χρειάζεσαι απαραιτήτως και μια «κρυφή» υποστήριξη από κάποιο κέντρο εξουσίας. Ζώδια 20-11-2015

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία να «χάσεις» τον εαυτό σου και να παρασυρθείς σε ένα μάλλον αδιέξοδο πάθος. Παράλληλα, μια «ατυχία» στα προσωπικά σου, ίσως να οφείλεται στην υπονόμευση από ένα τρίτο πρόσωπο. Ζώδια 20-11-2015

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Όλα συνηγορούν στο να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετικά με την δουλειά ή τις εργασιακές σχέσεις σου, που στην παρούσα φάση η εξέλιξή τους φαίνεται να εξαρτάται από το κατά πόσο θα υποταχθείς στην χειραγώγηση άλλων. Επιπλέον το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε το «βρώμικο» ή ανθυγιεινό. Ζώδια 20-11-2015

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ενδέχεται να βρεθείς προ σοβαρού διλήμματος ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου και σε ένα άλλο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πριν όμως αποφασίσεις, ρώτησε για να μάθεις περισσότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να βασανίζεται από κάτι σοβαρό και παρά την ενδεχόμενη αγωνία σου έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ότι ξέρεις να συμπαρίστασαι ακόμη και στα δύσκολα. Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου προσφέρει ένα απροσδόκητο οικονομικό πλεονέκτημα, έστω κι αν αυτά που θα κερδίσεις προέρχονται από απώλειες κάποιων άλλων.

Ερωτικά
Αν θεωρείς τον εαυτό σου «απρόσβλητο» από πάθη, ίσως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Ένα αρχικά «αθώο» παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε «βασανάκι», είτε από την καλή είτε από την ανάποδη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε αναγκάζει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου και δεν έχουν απαραίτητα μια ευχάριστη διάσταση. Ο Πλούτωνας επιμένει ότι ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείς από τις εξαρτήσεις σου και να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και συνειδητοποιώντας ότι ένα «τέλος», φέρει πάντα την σφραγίδα μιας νέας αρχής.

Ερωτικά
Όσο κι αν αποφεύγεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σου φαίνονται «επώδυνες» ή ίδια η ζωή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι τελικά είναι απελευθερωτικές! Βρίσκεσαι στο τέλος ενός κύκλου και στην αρχή του επόμενου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται να δοκιμάζονται, ενώ στη δουλειά σου γίνονται κάποια «υποχθόνια» πράγματα που δεν σου αρέσουν αλλά αυτές μπορεί να είναι μόνον οι αφορμές να πάρεις κάποιες αποφάσεις «εφ” όλης της ύλης». Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σηματοδοτήσει δυσάρεστες καταστάσεις σε σχέση με ζώα, φυτά και καλλιέργειες.

Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε θέτει προ μιας σημαντικής απόφασης, είτε πρόκειται για την τρέχουσα, είτε για μια νέα σχέση. Μέχρι να την πάρεις όμως, μπορείς να αφεθείς στις ερωτικές απολαύσεις που σου «υπόσχεται» η Σελήνη στους Ιχθύες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο προβληματισμός σου για την πορεία των οικονομικών σου μπορεί να αποδώσει αν κινηθείς σε μια ρεαλιστική βάση, υπολογίζοντας όχι μόνον τις δικές σου δυνατότητες αλλά και τις γενικότερες συγκυρίες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου υπενθυμίζει ότι αυτοί που ορίζουν τις τύχες σου, έχουν πάντα τον τρόπο να σε βοηθήσουν, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα είσαι για πάντα δεμένος/η στο άρμα τους.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, σε αυτήν την φάση ίσως είναι σκόπιμο να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, απλά ανάλυσέ το!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, μπορεί να γίνεις μάρτυρας κάποιων καταστάσεων που απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστες αλλά από την στιγμή που δεν μπορείς να παρέμβεις, μην επιτρέψεις να «μαυρίσουν» την ψυχολογία σου. Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να διερευνήσεις «άλυτα» μυστήρια, δίνοντας ενίοτε τις δικές σου απαντήσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μια καλή συζήτηση με τον/την σύντροφο σου θα μπορούσε να διευκρινίσει πολλά για την ουσία και τις προοπτικές της. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, για την ώρα καλό είναι να αρκεστείς στην «έρευνα αγοράς»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις «πράγματα και θάματα», πλήττοντας από την μια πλευρά όση αθωότητα σου έχει απομείνει αλλά από την άλλη θα σου δώσει τα όπλα για να προστατευτείς από δόλιες επιβουλές. Παράλληλα, καλό είναι να μην αδιαφορήσεις για κάποια «ενοχλητικά» συμπτώματα στην υγεία σου, αφού μπορεί να υποκρύπτουν κάτι σοβαρό.

Ερωτικά
Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ο επόμενος πάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Κατά τα άλλα, ίσως και να μην σε ενδιαφέρει αλλά αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, θα μάθεις… πολλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ίσως στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς, ενώ γενικότερα φαίνεται ότι στο φιλικό σου περιβάλλον γίνονται κάποιες ανακατατάξεις, σε «ύφος» Πλούτωνα, είναι δηλαδή αναπότρεπτες, οπότε αποδέξου τη νέα πραγματικότητα, όποια κι αν είναι αυτή. Αν βέβαια διαπιστώσεις ότι ο ρόλος ενός προσώπου είναι τουλάχιστον «ύποπτος», μην διστάσεις να διακόψεις τις σχέσεις σου μαζί του.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε βάζει να ζυγίσεις τα θέλω και τα πρέπει σου, ώστε να τα συνδυάσεις, βρίσκοντας την «χρυσή τομή». Σε διαφορετική περίπτωση, το πιθανότερο είναι να κάνεις την λάθος κίνηση, την λάθος στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται άμεσα με τα επαγγελματικά σου αλλά και οτιδήποτε «σημαίνον» στην ζωή σου. Ο ενεργός Πλούτωνας θα «σπείρει» στο διάβα σου ισχυρά συμφέροντα και είτε θα αναγκαστείς να συνεργαστείς μαζί τους, είτε θα «πάρεις το καπελάκι σου»… Παράλληλα, ίσως γίνεις μάρτυρας ενός θλιβερού επεισοδίου.

Ερωτικά
Μπορείς να εκλογικεύεις τις καταστάσεις και να σχεδιάζεις ό, τι θέλεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η «ρεαλιστική» προσέγγισή σου θα δικαιωθεί. Αντίθετα κινδυνεύεις να πέσεις θύμα ενός πάθους, εξαιρετικά δύσκολου στην διαχείρισή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Όσον αφορά στις πνευματικές αναζητήσεις σου, μπορείς να φτάσεις στον πυρήνα των πραγμάτων, αξίζει λοιπόν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου.. Αντίθετα όμως στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (μετακινήσεις, ταξίδια, κλπ), το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε δυσάρεστα βιώματα ή να σε ταλαιπωρήσει, ιδιαίτερα αν κινηθείς σε άγνωστες περιοχές.

Ερωτικά
Αν δεν καταστρέψεις από μόνος/η σου τις ελπίδες σου, επιμένοντας στα «κλισέ» περί ελευθερίας κι ανεξαρτησίας, το σύμπαν θα σε βοηθήσει να βρεις τον άνθρωπό σου. Από εκεί και ύστερα, όλα θα κριθούν από το πόσο αντέχεις την… αποκλειστικότητα!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου συγκεντρώνει επάνω σου όλα τα κοσμικά «πυρά» και το πρώτο που καλείσαι να διερευνήσεις είναι μήπως κάποιοι/ες έχουν συμμαχήσει εναντίον σου και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που τους συμφέρει! Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα επηρεάζει τα οικονομικά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α προσπαθεί είτε να σε δελεάσει με δόλωμα μια «θελκτική» προσφορά αλλά εδώ είναι που ισχύει το «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες». Φυσικά μπορείς να κινηθείς κι εσύ με ανάλογο τρόπο, έχοντας μάλιστα το απόλυτο πλεονέκτημα!

You might also like