Ξεσπά ο Καραμανλής: Τι αποκάλυψε για το μυστικό τηλεφώνημα σε Τσίπρα

Τι αποκάλυψε για το κρυφό τηλεφώνημα σε Τσίπρα, ο Κώστας Καραμανλής;

Μετά και τις αποκαλύψεις των κκ Θεόδωρου Ρουσόπουλου και Ευρυπίδη Στυλιανίδη, για την επικοινωνία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα, κύκλοι προσκείμενοι στο περιβάλλον του πρώην προέδρου της ΝΔ σχολίαζαν με νόημα, ότι «παρεμβαίνει ακόμη και με απευθείας επικοινωνίες όταν κρίνει ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα».

Παράλληλα επιβεβαιώνουν πως υπήρξε επικονωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές το βράδυ της συμφωνίας με τους δανειστές ενώ τονίζουν ότι «αυτό που θέλησε να κάνει τότε ο κ. Καραμανλής, ήταν να λειτουργήσει ο λόγος του ως αντίβαρο προς τις φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ- όπως αυτή του Παναγιώτη Λαφαζάνη- που εισηγούνταν ακόμη και ρήξη με την Ευρώπη».

Οι ίδιοι κύκλοι σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ρουσόπουλου επισημαίνουν ότι οι τηλεφωνικές επικοινωνίες έγιναν στο παρελθόν και ότι οι δυο άνδρες δεν έχουν ανοιχτή γραμμή ότι δεν βρίσκονται δηλαδή σε διαρκή επικοινωνία.

Ωστόσο τονίζουν ότι οι αναφορές Ρουσόπουλου σε ηγετικά χαρακτηριστικά του Τσίπρα δεν συνεπάγονται και συνολική πολιτική αποδοχή του. «Δεν σημαίνει ότι αυτά τα ηγετικά χαρακτηριστικά χρησιμοποιούνται για το καλό της χώρας» σημειώνουν με νόημα.

Από την άλλη πλευρά, αξίζει να επισημανθεί ότι σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, οι δύο άνδρες επικοινώνησαν ξανά πριν την προεδρική εκλογή. Μάλιστα τότε ο κ. Τσίπρας, πρότεινε στον κ. Καραμανλή να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, ωστόσο ο τελευταίος αρνήθηκε.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More