Ξεπουλάνε από 300 ευρώ τα κατασχεμένα αυτοκίνητα. Μέχρι πότε η δημοπρασία;

Από πολύ χαμηλές τιμές ξεκινούν οι δημοπρασίες για αυτοκίνητα και μηχανές που έχουν κατασχεθεί σε τελωνεία.

Πολύς κόσμος επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του ΟΔΔΥ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού) στη Μαγούλα από το πρωί, καθώς δημοπρατούνται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές κρατικά αυτοκίνητα και μηχανές.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 74 αυτοκίνητα και 28 μηχανές, τα οποία είτε έχουν κατασχεθεί στα τελωνεία, είτε πρόκειται για αυτοκίνητα δημοσίων υπηρεσιών που έχουν αποσυρθεί από τη δημόσια χρήση.

Οι τιμές εκκίνησης είναι εξαιρετικά χαμηλές -στα αυτοκίνητα αρχίζουν από 300 ευρώ- με αποτέλεσμα η ανταπόκριση να είναι τεράστια.

Ανάμεσα στο οχήματα που δημοπραττούνται βρίσκεται και μια Rolls Royce του 1970 της οποίας η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 1.500 ευρώ.

Όσο για τις μηχανές, η τιμή εκκίνησης αρχίζει από τα 100 ευρώ.

Δεν είναι «μόνο» οι τιμές εκκίνησης, αλλά και οι διευκολύνσεις στους πλειοδότες,οι οποίοι θα χρειαστεί να καταβάλλουν το 10% του ποσού σε 20 ημέρες στο οποίο θα κλείσει η δημοπρασία και το υπόλοιπο ποσό είτε σε άτοκες δόσεις (72 για τους δημοσίους υπαλλήλους και 24 τριμηνιαίες για τους υπολοίπους), είτε εφάπαξ με έκπτωση 30%.

Πάντως, ο πλειοδότης πρέπει να δώσει επί τόπου ως εγγύηση 300 ευρώ για τα κατασχεμένα αυτοκίνητα και 100 ευρώ για τις μηχανές.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More