Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Βούλευμα καταπέλτης για τον πατέρα τέρας: Σκότωσε και τεμάχισε την Άννυ σε ψυχική ηρεμία!

Βίαιο, χωρίς κανένα συναίσθημα πατρικής στοργής για το παιδί και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας περιγράφει το βούλευμα-καταπέλτης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας τον 27χρονο πατέρα που τεμάχισε και εξαφάνισε το πτώμα της 4χρονης Άννυ, παραμονές του Πάσχα του 2015.

Δέκα μήνες μετά την προφυλάκισή του ο Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας) εμφανίζεται στο βούλευμα ως κτήνος και παραπέμπεται στο εδώλιο για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στα ελληνικά δικαστικά χρονικά.

Αν και αρνείται ότι σκότωσε την Άννυ η ομολογία που έδωσε στις Αρχές με φρικιαστικές περιγραφές για τον τεμαχισμό, οι καταθέσεις, οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες και το μωσαϊκό αίματος στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα αποτέλεσαν μονόδρομο για να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, περιύβριση νεκρού και άλλο αδικήματα, σύμφωνα με την Espresso.

Σύμφωνα με το βούλευμα ο Σάββας βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν δολοφόνησε την Άννυ. Οι δικαστές έκριναν ότι ο 27χρονος όχι μόνο δεν ήταν κατάλληλος για τη φροντίδα της Άννυς, αλλά ήταν και επικίνδυνος. Ψυχίατρος διέγνωσε έλλειψη μεταμέλειας και αδιαφορία για την κακομεταχείριση άλλων , επιθετικότητα και διάχυτο πρότυπο περιφρόνησης για τα δικαιώματα των άλλων. Συμπέρανε ακόμα ότι δεν έπασχε από ψυχικό νόσο, αν και ο δεύτερος ψυχίατρος άφησε περιθώριο αμφιβολίας.

You might also like