Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Βόμβα στην υπόθεση Γιακουμάκη: «Αυτοί σκότωσαν τον Βαγγέλη μας»

Ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του δικηγόρου Γιώργου Βιδιαδάκη και θειου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο ο θείος είπε: « Έχουμε σαφής πλέον αναφορές και όχι αποχρώσες ενδείξεις ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στη σχολή του αντιμετώπιζε θέματα βίας. Ένα παιδί είκοσι χρονών δεν προχωρεί σε μία τέτοια ενέργεια χωρίς λόγους. Ευτυχώς έχουν σωθεί πολλά άλλα παιδιά εξαιτίας του ότι εμείς χάσαμε τον Βαγγέλη μιας και γίνονται πολλές συζητήσεις , ανοίγουν στόματα και τα παιδιά έχουν καταλάβει πως δεν πρέπει να αποκρύπτουν άσχημες καταστάσεις, τις οποίες βιώνουν».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη, εντός των ημερών οι καταθέσεις ολοκληρώνονται και ο φάκελος θα φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα. Από την μεριά της η οικογένεια και πιο συγκεκριμένα ο θείος που έχει αναλάβει ατύπως αλλά ουσιαστικώς την ενημέρωση των συγγενών, συλλέγει πληροφορίες από τις καταθέσεις και πλέον έχει γνώση για το ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της απονενοημένης πράξης του ανιψιού του.

Ο ίδιος ο κύριος Βιδιαδάκης σε προσωπικές συζητήσεις υποστηρίζει ότι οι ένοχοι έχουν εντοπιστεί και θα πληρώσουν.

You might also like