Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Βίντεο «όλα τα λεφτά»: Οι Τούρκοι έκαναν αφιέρωμα στο… μπούστο της Μενεγάκη!

Πώς οι Τούρκοι έκαναν αφιέρωμα στο μπούστο της Ελένης Μενεγάκη;

Το ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια, δεν το αμφισβήτησε κανείς.

Το πληθωρικό της μπούστο και οι χυμώδεις αναλογίες της έχουν δώσει αφορμή για σχόλια σε εκπομπές όπως το Ράδιο Αρβύλα και το Όλα του Θέμου Αναστασιάδη. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναγνωριστούν τα προσόντα της και εκτός συνόρων.

Τουρκικό κανάλι έκανε εκτενές αφιέρωμα στις καμπύλες της ξανθιάς παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη. Οι συντηρητικοί γείτονες μας δεν έμειναν ασυγκίνητοι από τις εντυπωσιακές αναλογίες της και κυρίως από το πλούσιο μπούστο της.

Διαβάστε: Μπούστο «κόλαση» από Ελληνίδα στο Μύκονο!

Συγκεκριμένα, παρουσίασαν ένα ποτ – πουρί με στιγμές της Ελένης Μενεγάκη από τις εκπομπές της. Με νάζι και βαθύ ντεκολτέ να δοκιμάζει γαλακτομπούρεκο, να δέχεται περιποιήσεις on air από αισθητικό, να σκύβει πάνω από τον πιανίστα και να χορεύει τσιφτετέλι με την κοιλιά έξω και καλεσμένο τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να είναι σαράντα και κάτι ψιλά και να έχει πλέον τέσσερα παιδιά, αλλά ο χρόνος είναι σύμμαχος της. Μέχρι τώρα έχει απασχολήσει τους Έλληνες δημοσιογράφους, αλλά ήρθε η στιγμή να γνωρίσει στο τουρκικό κοινό τι σημαίνει ελληνική ομορφιά.

Δείτε το βίντεο με το αφιέρωμα των Τούρκων στο μπούστο της Μενεγάκη:

[wpvl source=”https://www.youtube.com/watch?v=fLjsDeuv6tQ” image=”https://serfare.com/wp-content/wpvl/df21520eb91b97b24ac8873f3e0ac85d.jpg”]
You might also like