Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Τσάκωσε η κάμερα τον μυθικό Bigfoot;

Τι και αν η κάμερα είχε στηθεί για να καταγράφει δύο μωρά αετούς; Ήταν μέχρι να κάνει την εμφάνισή του ο μυθικός Bigfoot!

Η σκοτεινή φιγούρα που διακρίνεται να κινείται στο δάσος στο Beulah συνδέθηκε γρήγορα με το μυθικό πλάσμα. Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο Bigfoot σταματά για ένα δευτερόλεπτο και κοιτάζει γύρω του πριν συνεχίσει να κινείται πάλι.

Περνά ανάμεσα από δέντρα και μετά φαίνεται να πηδά πάνω από ένα κλαδί και να κατεβαίνει μια πλαγιά πριν τελικά εξαφανιστεί μέσα στις σκιές.

Το βίντεο που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε την Άνοιξη εντοπίστηκε πρόσφατα από το Carbon Media Group που συνεργάζεται με το Τμήμα Φυσικών Πόρων για να εγκαταστήσει την κάμερα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι πρόκειται απλά για άνθρωπο με στολή πιθήκου, ενώ άλλοι επιμένουν ότι οι κινήσεις της σκοτεινής φιγούρας δεν μπορεί να είναι ανθρώπινες.

“Σίγουρα είναι ο Bigfoot. Ένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να πηδήξει φορώντας τη στολή. Θα διάλεγε ευκολότερη διαδρομή”, είναι ένα από τα σχόλια στο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube.

You might also like