Τράβηξε selfie σε αεροπλάνο και εμφανίστηκε πίσω της ένα περίεργο πλάσμα – Δείτε τις φωτογραφίες …

Μια Ρωσίδα, η Ολέσια Ποντκορίτοφ (Olesya Podkorytov) έντρομη διηγείται ότι στη selfie φωτογραφία που τράβηξε ενώ ταξίδευε μέσα σε αεροπλάνο, εμφανίστηκε πίσω της μια ανθρώπινη μορφή που μοιάζει με εξωγήινο ή με φάντασμα. Η Ολέσια Ποντκορίτοφ, από την πόλη Κουργκάν στην νότια-κεντρική Ρωσία, τράβηξε τη selfie ενώ πετούσε. Όταν την ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ακολούθησε χαμός από σχόλια φίλων της που της έλεγαν ότι κάτι περίεργο είχε εμφανιστεί μερικές θέσεις πίσω της.

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι και χωρίς να ξέρει τον λόγο, αφού δεν συνηθίζει να βγάζει selfie, αποφάσισε να τραβήξει μια τέτοια φωτογραφία.

«Ανάρτησα τη φωτογραφία στη σελίδα μου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ξαφνικά άρχισαν να κατά ριπάς τα σχόλια. Τότε αντιλήφθηκα ότι μια περίεργη μορφή φαινόταν πίσω μου».

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στη φωτογραφία της, η μορφή είναι «ανθρωποειδής» και μοιάζει με έναν μεγάλο εξωγήινο σαν αυτούς που δείχνουν οι ταινίες.

Μάλιστα είναι και μια ακτίνα φωτός που φαίνεται να πηγάζει από το κεφάλι της μορφής.

Εάν δείτε προσεκτικά τη φωτογραφία διακρίνονται δύο μεγάλα μάτια, ενώ καλύπτεται από ένα αχνό πρασινωπό χρώμα.

selfie-paraxeno-plasma-3

Ορισμένοι από όσους είδαν τη φωτογραφία είπαν ότι δεν είναι εξωγήινος αλλά φάντασμα.

Το μέγεθος της μυστηριώδους μορφής μοιάζει να είναι μεγαλύτερο από τους επιβάτες.

selfie-paraxeno-plasma-2

Εάν δεν πρόκειται για κάποια φάρσα είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More