Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Τους απάντησε με τον καλύτερο τρόπο! Δείτε τι έκανε μία γυμνάστρια όταν την αποκάλεσαν χοντρή!

«Πρέπει να αδυνατίσεις». «Πού είναι οι κοιλιακοί σου;»...

Ακόμη και μία γυμνάστρια με πολύ όμορφο σώμα, δέχεται τέτοια απαράδεκτα σχόλια.

Η Κέισι Χο σοκαρίστηκε, έκλαψε, ένιωσε σαν ένα κομμάτι κρέας, όπως παραδέχεται. Αλλά αποφάσισε να αντιμετωπίσει όσους την έκαναν να αισθανθεί έτσι και έφτιαξε ένα απίθανο βίντεο.

Η 28χρονη είναι σταρ του YouTube, που εκατομμύρια χρήστες παρακολουθούν τα μικρά αστεία βίντεο με συμβουλές για γυμναστική και διατροφή τα οποία δημοσιεύει. Παρότι ήξερε ότι τα σχόλια που δέχθηκε ήταν από κακοπροαίρετους, δεν μπόρεσε να κλείσει τα αφτιά της. Και τελικά, βρήκε τη δύναμη να αντεπιτεθεί.

Στο βίντεο που έφτιαξε, η Χο μόλις έχει επιστρέψει από προπόνηση και ευχαριστημένη με τον εαυτό της βγάζει μία selfie. Αμέσως αρχίζουν να συρρέουν τα αρνητικά σχόλια στα social media. «Λες ότι είσαι γυμνάστρια;», «Γιατί δεν έχεις κοιλιακούς;», «Πρέπει να χάσεις βάρος» και άλλα παρόμοια.

Εκείνη, αμέσως αρχίζει να «αλλάζει» το σώμα της. Κόβει με μία κίνηση εκατοστά από τους μηρούς και τους κοιλιακούς της, αυξάνει το μέγεθος του στήθους της, αλλάζει μέχρι και τα μάτια της. Μετά από όλα αυτά, βγάζει νέα φωτογραφία, αλλά δείχνει απόλυτα δυστυχισμένη, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι δεν θα βρει κανείς την ευτυχία αν αλλάζεις για τους άλλους.

Εκατομμύρια άνθρωποι το είδαν και το έχουν σχολιάσει θετικά. Κι όμως, κάποιες ανησυχητικές αντιδράσεις υπήρξαν και πάλι, όταν η Χο δημοσίευσε μία φωτογραφία από το ψεύτικο τέλειο σώμα της, στο Instagram, αφού κάποιοι την αποθέωναν γιατί επιτέλους ήταν όμορφη, ενώ άλλοι της έλεγαν ότι ακόμη είναι χοντρή!

You might also like