Του έκλεψε το κινητό και μετά… του έσωσε τη ζωή! Αλήτης ή ήρωας;

Ο κλέφτης εκμεταλλεύτηκε το λήθαργο στο οποίο είχε πέσει ένας μεθυσμένος νεαρός για να του κλέψει το κινητό, κι όμως λίγα λεπτά έτρεξε να τον σώσει, όταν εκείνος έπεσε ζαλισμένος στις ράγες

Ένα απίστευτο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας σε έναν σταθμό του Παρισιού δείχνει έναν κλέφτη να εκμεταλλεύεται το λήθαργο στο οποίο είχε πέσει ένας μεθυσμένος νεαρός για να του κλέψει το κινητό, κι όμως λίγα λεπτά να τρέχει να τον σώσει, όταν εκείνος πέφτει ζαλισμένος στις ράγες.

Όπως φαίνεται από το υλικό που δημοσίευσε η Daily Mail, o κλέφτης πλησιάζει αρχικά το θύμα του ενώ εκείνο κοιμάται στα καθίσματα του σταθμού, προφανώς υπό την επήρρεια αλκοόλ. Αφού κάθεται δίπλα στον αναίσθητο άντρα, αρχίζει να ψάχνει προσεκτικά τις τσέπες του, απ’ όπου και αφαιρεί τελικά κάτι που μοιάζει με κινητό. Στη συνέχεια, απομακρύνεται από το θύμα του που συνεχίζει να κοιμάται.

Αν το συμβάν τελείωνε εδώ, θα επρόκειτο για ένα από τα δεκάδες συνηθισμένα περιστατικά κλοπής που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, ωστόσο αυτό που ακολουθεί στο βίντεο είναι πραγματικά απρόσμενο. Όταν ο μεθυσμένος νεαρός επιτέλους ξυπνάει, σηκώνεται από τη θέση του και πλησιάζει παραπατώντας την άκρη της αποβάθρας. Μετά από λίγα ασταθή βήματα, πέφτει στις ράγες την ώρα, που, για κακή του τύχη, το τρένο φτάνει στον σταθμό.

Εκείνη την κρίσιμη στιγμή, και ενώ ένας άλλος άνδρας που είναι παρών προτιμά να απομακρυνθεί, αντί να βοηθήσει τον μεθυσμένο νεαρό, βλέπουμε να τρέχει προς το μέρος του ο… κλέφτης της προηγούμενης σκηνής, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσει το… θύμα του.

Το βίντεο διάρκειας ενάμισι λεπτού τελειώνει με τη διάσωση του άνδρα, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο κλέφτης τελικά συνελήφθη ή εάν απομακρύνθηκε μετά το συμβάν, με ήσυχη την συνείδησή του και… με ένα ολοκαίνουργιο κινητό, που κέρδισε με την αξία του.

https://www.youtube.com/watch?v=qYEmcl7xNks

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More