Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Τοποθετεί κηρομπογιές στο φούρνο μικροκυμάτων – Ο λόγος; Απίστευτο!

Σε αυτό το βίντεο που εντοπίσαμε από το Youtube, θα δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε πολύχρωμα κεριά! Πλέον, δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε καθώς μπορείτε μέσα σε λίγες ώρες να διακοσμήσετε το σπίτι σας μόνοι σας!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής: Ένα κουτί κηρομπογιές (crayons), κυπελάκια, φυτίλι, κερί καθώς και αρωματικό αιθέριο έλαιο. Αρχικά, τοποθετείτε το θρυμματισμένο κερί στα ποτηράκια, τα οποία βάζετε στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά από λίγο διάστημα, το κερί θα λάβει υγρή μορφή. Περιχύνετε το λιωμένο κερί στο ποτηράκι, και στο κέντρο βάζετε το φυτίλι.

Ύστερα, αφαιρείτε από τις κηρομπογιές το εξωτερικό χάρτινο περιτύλιγμα και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Προσθέστε στα κυπελάκια με το θρυματισμένο κερί τις κηρομπογιές και περιχύστε το μείγμα στα γυάλινα ποτηράκια! Σε αυτό σημείο, μπορείτε να προσθέτε 8-10 σταγόνες αρωματικό αιθέριο έλαιο. Έτσι, μπορείτε να φτιάξετε πολύχρωμα κεριά, ανάλογα με τα χρώματα που σας αρέσουν, αφού πρώτα περιμένετε να κρυώσει για 20 λεπτά το κάθε μείγμα.

Δείτε το βίντεο:

You might also like