Το Τατουάζ Β Κύκλος επεισόδια: Απαγάγουν την Δήμητρα

Το Τατουάζ Β Κύκλος επεισόδια: Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha «Το τατουάζ» αναμένεται να είναι γεμάτα αγωνία και συνταρακτικές εξελίξεις.

Το Τατουάζ Β Κύκλος επεισόδια

Ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να ξεσκεπάσει το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, η απαγωγή της μικρής Δήμητρας διαλύει την οικογένεια Μελά και τη φέρνει αντιμέτωπη με τον πατέρα του μωρού.

Η εξαφάνιση της Λήδας τρελαίνει τον Αλέξανδρο και θορυβεί την οικογένεια Μελά, που ψάχνει το παιδί σε όλη την Αίγινα, καθώς το μυαλό όλων πάει στο χειρότερο σενάριο, που έχει να κάνει με την παιδική ποpvογραφία.

Ευτυχώς η υπόθεση αυτή έχει αίσιο τέλος και η μικρή επιστρέφει στο σπίτι του πατέρα της.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον εφιάλτη που έρχεται.

Η έκθεση του ιατροδικαστή για την αιτία θανάτου του μικρού παιδιού που βρέθηκε νεκρό αναστατώνει τον Σέκερη και την Τατιάνα, που κάνουν προσπάθειες να διαλευκάνουν τη δολοφονία του. Το Τατουάζ Β Κύκλος επεισόδια

Είναι πλέον προτεραιότητα της Αστυνομίας να ξεδιαλύνει το κύκλωμα προκειμένου να μη θρηνήσει άλλο θύμα ανήλικου παιδιού.

Στην Αθήνα, τις επόμενες μέρες, ο Χάρης βρίσκει μια άκρη με το κύκλωμα και ο Νικόλας δίνει στην Τατιάνα τις πληροφορίες για να κυνηγήσει την υπόθεση.

Στο μεταξύ, η Αθηνά, υποδυόμενη την εθελόντρια, πηγαίνει στην πλατεία Βικτωρίας προκειμένου να εισχωρήσει στο κύκλωμα αυτών που απάγαγουν παιδιά.

Η Αθηνά πλησιάζει τον στόχο της με κίνδυνο ακόμη και της ίδιας της της ζωής αγνοώντας όμως πως όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της. Το Τατουάζ Β Κύκλος επεισόδια

Η οικογένεια Μελά παρακολουθεί συγκλονισμένη όσα συμβαίνουν με τα παιδιά και αυτή την υπόθεση.

Το κακό θα χτυπήσει και τους ίδιους εκεί που πονούν περισσότερο: στο μωρό που υιοθέτησαν.

Άγνωστοι καταφέρνουν και απάγαγουν το μωρό και η απουσία της Δήμητρας σημαίνει συναγερμό σε όλους για τον έγκυρο εντοπισμό της.

Στη σκέψη και μόνο πως η μικρή έπεσε θύμα του επικίνδυνου κυκλώματος, όλοι είναι τρομοκρατημένοι. Το Τατουάζ Β Κύκλος επεισόδια

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιάννης Παρασχάκης μαθαίνει ότι κάποιος «άρπαξε» την κόρη του και επιτίθεται στην οικογένεια Μελά οργισμένος Τους κατηγορεί πως εκείνοι ευθύνονται για την εξαφάνισή της και πως αν συμβεί κάτι στη μικρή θα το πληρώσουν. Το Τατουάζ Β Κύκλος επεισόδια

Από την άλλη, ο Παύλος, η Μάρθα, η Ελένη, η Αφροδίτη αλλά και ο Αλέξανδρος κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να βγάλουν άκρη με την απαγωγή και να σώσουν τη μικρή.

Ωστόσο, όσο οι ώρες περνούν και δεν έχουν αποτέλεσμα, ο Παρασχάκης τούς κατηγορεί και τους απειλεί με μηνύσεις!

Αυτό, όμως που είναι πιο σημαντικό για όλους είναι να βρεθεί η Δήμητρα και να επιστρέφει κοντά τους σώα.

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More