Το Τατουάζ Νέα Επεισόδια: Θρίλερ με το πτώμα ενός παιδιού

Το Τατουάζ Νέα Επεισόδια: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων του «Τατουάζ», καθώς η Αστυνομία εντοπίζει ένα νεκρό παιδί τη στιγμή που η μικρή Λήδα το σκάει από το σπίτι της.

Το Τατουάζ Νέα Επεισόδια

Παράλληλα, η Ελένη με τον Φίλιππο ζουν τον παράνομο έρωτά τους στο Παρίσι, αδιαφορώντας εάν Θα καταλάβει ο Ορφέας τα ψέματά της.

Η Όλγα επιστρέφει στο κελί της και βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο εκεί καθώς η Βάσω απολογείται για τη συμπεριφορά της στο παρελθόν.

Οι δύο γυναίκες αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τα όσα έγιναν μεταξύ τους. Παράλληλα, η Άννα με τον Στέφανο ετοιμάζονται να φύγουν για το Λονδίνο, όμως η σκέψη του άνδρα είναι συνεχώς στην Ολγα. Το Τατουάζ Νέα Επεισόδια

Στη βρετανική πρωτεύουσα, όμως, ο Στέφανος πέφτει τυχαία πάνω στη Νικόλ και τα αίματα δεν θα αργήσουν να ανάψουν.

Εκείνος την κατηγορεί για την κατάθεση που έδωσε για την Ολγα και της μιλάει σκληρά.

Την ίδια στιγμή η τελευταία γράφει ένα γράμμα στην Αννα που είναι πολύ ανησυχητικό. Το Τατουάζ Νέα Επεισόδια

Έπειτα από λίγες ημέρες, στην Ελλάδα, η Λήδα μην μπορώντας να αντέξει την απουσία της μητέρας της ξεσπά καθημερινά στον Αλέξανδρο και την Άννα.

Μάλιστα μία μέρα, η μικρή νευριάζει μαζί τους και το σκάει μόνη της από το σπίτι.

Για κακή της τύχη, έξω από το σπίτι περιμένει ο Γιώργος ο αδίστακτος εκβιαστής γυναικών. Εν τω μεταξύ, μόλις το ζευγάρι συνειδητοποιεί πως η Λήδα λείπει σαστίζει.

Το μυαλό και των δύο πηγαίνει αμέσως στο χειρότερο σενάριο, ενώ παράλληλα κινητοποιούνται για να την εντοπίσουν. Λίγο αργότερα η Αστυνομία εντοπίζει ένα νεκρό παιδί.

Αμέσως σημαίνει συναγερμός για να ταυτοποιηθεί η ταυτότητα του πτώματος. Τα νέα όμως γ;α τον Αλέξανδρο και την Άννα είναι ευχάριστα. Το Τατουάζ Νέα Επεισόδια

Ο Γιώργος επιστρέφει τη μικρή Λήδα στο σπίτι και η αγωνία του ζευγαριού λαμβάνει τέλος.

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More