Το τατουάζ εξελίξεις: Η προδοσία που τσακίζει Αλεξ και Άννα

Το τατουάζ εξελίξεις: Μπορεί ο Αλέξανδρος και η Άννα μέχρι στιγμής να Θεωρούσαν ως δεδομένο κάποιες σημαντικές σχέσεις και ανθρώπους στη ζωή τους, αλλά όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή.

Το τατουάζ εξελίξεις

Στα επόμενα επεισόδια του «Τατουάζ» η Νικόλ δείχνει σε όλους ένα άλλο πρόσωπο, Θέλοντας να πάρει εκδίκηση για την ερωτική απογοήτευση που βίωσε.

Η δίκη της Ολγας βρίσκεται σε εξέλιξη και όλοι ανησυχούν για την έκβασή της καθώς κάποιες καταθέσεις έχουν «κάψει» την κατηγορουμένη.

Μάλιστα, η ημέρα της κατάθεσης του Παύλου φτάνει και ο χειμαρρώδης χαρακτήρας του φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα από το επιθυμητό. Επικρατεί χάος και η δίκη διακόπτεται.

Την επόμενη ημέρα σειρά έχει η Άννα, η οποία καταθέτει στο δικαστήριο και η Σοφία Μπάκα τη στριμώχνει άσχημα. Αργότερα στο εδώλιο κάθεται η Νικόλ.

Και ενώ όλοι πιστεύουν πως η νεαρή δικηγόρος λόγω και της ειδικότητάς της θα δώσει ελαφρυντικά στην Ολγα, εκείνη την κατακεραυνώνει τονίζοντας στην κατάθεσή της πως εάν ήταν στο χέρι της θα καταδίκαζε την Όλγα. Το τατουάζ εξελίξεις

Όλοι σοκάρονται ακούγοντάς την και πολύ περισσότερο η Άννα που την είχε σαν οικογένειά της, και κατ’ επέκταση και ο Αλέξανδρος. Η Νικόλ κατάφερε να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα εναντίον της Ολγας καθώς θέλει να την εκδικηθεί για τη σχέση της με τον Στέφανο. Το τατουάζ εξελίξεις

Ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως ο γοητευτικός επιχειρηματίας τερμάτισε τη σχέση τους για την Όλγα.

Η ύπουλη κίνηση της Νικόλ αφήνει τους πάντες άφωνους και κυρίως την Άννα, η οποία δεν διστάζει να συγκρουστεί ανοιχτά μαζί της και να καταλάβει, όμως, πως η φίλη της έχει αλλάξει χαρακτήρα και είναι ικανή για όλα. Ακόμη και για να την προδώσει.

Η συμπεριφορά της πληγώνει όλους όσοι τη γνωρίζουν αφού πλέον βγάζει ένα άλλο πρόσωπο, σκληρό και αμείλικτο.

Αργότερα, όμως, μια απρόσμενη κατάθεση έρχεται να δώσει ανάσα στην’Ολγα, που ελπίζει πια σε ένα θαύμα για να γλιτώσει την καταδίκη, ενώ η Βάσω συνεχίζει να της κάνει τη ζωή κόλαση στο κελί.

Όσο η δίκη συνεχίζεται, η θέση της Ολγας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Η μαρτυρία της Πολυξένης ότι ο Αλέξανδρος προσπάθησε να τη δωροδοκήσει κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Όταν έρχεται η ώρα για την απολογία της, η Όλγα διηγείται τα γεγονότα όπως συνέβησαν εκείνη την ημέρα και είναι πολύ συγκινητική, αλλά το μεγάλο ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να πείσει τους δικαστές και τους ενόρκους. Εν τω μεταξύ, η Νικόλ επιστρέφει στο Λονδίνο. Το τατουάζ εξελίξεις

Όταν η Αμαλία τη συναντάει, της μιλάει πολύ αυστηρά για την παρέμβασή της στην υπόθεση του δικαστηρίου και προς μεγάλη της έκπληξη ανακαλύπτει πως η Νικόλ έχει πλέον αλλάξει πολύ.

Από την άλλη, η απολογία της Όλγας ραγίζει καρδιές και πλέον όλοι αναμένουν να ακούσουν την απόφαση του προέδρου, θα καταδικαστεί ή θα αφεθεί ελεύθερη; Το τατουάζ εξελίξεις

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More