Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Τατουάζ εξελίξεις: Η Νικόλ στέλνει Μήνυμα απελπισίας στον Στέφανο

Το Τατουάζ εξελίξεις: O Nικόλας, παρότι βλέπει ότι δεν αστειεύονται και σκοτώνουν όποιον μπει εμπόδιο στα σχέδιά τους, αποφασίζει να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση με το παράνομο εμπόριο όπλων και δημοσιεύει ανώνυμα το άρθρο με τα στοιχεία που του είχε δώσει η Κασσάνδρα πριν πεθάνει.

Το Τατουάζ εξελίξεις: Η Νικόλ στέλνει Μήνυμα απελπισίας στον Στέφανο

Η Μαργκώ συνεχίζει το σχέδιό της έχοντας σύμμαχο τον Πέτρο, στον οποίο μάλιστα δίνει και το πρώτο του «δώρο» για να τον ευχαριστήσει που πήγε με το μέρος της.

Ο ίδιος είναι σχεδόν μαγεμένος, τόσο από τη γοητεία της όσο και από τα μεγάλα χρηματικά ποσά που μπαίνουν στην τσέπη του και η Μαργκώ φροντίζει να τον βάζει όλο και πιο βαθιά στο κόλπο με τα όπλα. Αλήθεια, τα πλάνα από το επόμενο επεισόδιο, τα είδατε; Το Τατουάζ εξελίξεις

Την ίδια στιγμή όμως έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα που λέγεται Τόνυ, ο οποίος της ανακοινώνει ότι φεύγει για την Ελλάδα.

Η Μαργκώ έξαλλη του βάζει για μια ακόμα φορά τις φωνές: «Πας καλά παιδάκι μου; Εδώ ο κόσμος καίγεται, έχουμε δουλειές, οι υποχρεώσεις μας έχουν μεγαλώσει κι εσύ τα παρατάς και φεύγεις για να χωθείς και πάλι στο βρακί της μπατσίνας;».

Ωστόσο, δεν μπορεί με τίποτα να πείσει τον Τόνυ να μην πάει στην Ελλάδα, όπου ξέρει ότι θα συναντηθεί πάλι με την Τατιάνα και απογοητεύεται. Το Τατουάζ εξελίξεις

Ο Νικόλας ετοιμάζεται για το πρώτο μεγάλο χτύπημα με το άρθρο του και στην κυριολεξία ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί, ενώ η Αθηνά καρδιοχτυπά και φοβάται για τη ζωή του. Μάλιστα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει χάσει κάθε επαφή μαζί του.

Η κοπέλα λυγίζει μπροστά στις αναπάντεχες εξελίξεις και αναγκάζεται να βρει παρηγοριά στο σπίτι του Σέκερη που της συμπαραστέκεται σαν να ήταν κόρη του.

Το άρθρο βγαίνει στη δημοσιότητα και δημιουργεί τεράστιο θέμα στο Συμβούλιο, ενώ μόλις το μαθαίνει ο Τόνυ ενημερώνει κατευθείαν τη Μαργκώ: «Σου είπα να έχουμε το νου μας, να σου πω λοιπόν τώρα ότι το ανώνυμο άρθρο που μας καίει είναι “έργο” του Νικόλα Ρουμπέση». Το Τατουάζ εξελίξεις

Η Μαργκώ με τη σειρά της δεν χάνει καιρό και ειδοποιεί αμέσως το Συμβούλιο πως πίσω από το δημοσίευμα που τους κάνει τεράστια ζημιά και τους βάζει σε κίνδυνο κρύβεται ο Νικόλας Ρουμπέσης.

Ωστόσο, το ότι τους δίνει και επίσημα το όνομα του Νικόλα στο Συμβούλιο δεν είναι παρά το πρώτο βήμα, καθώς αμέσως μετά τους προτρέπει να πάρουν τα μέτρα τους: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε με αυτόν. Δυστυχώς δεν μας άφησε και πολλά περιθώρια». Η εντολή θανάτου για τον Νικόλα έχει ήδη δοθεί!

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

You might also like