Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 Β’ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha ….

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 Β’ Κύκλος

Η μαμά του Νικόλα κάνει απροκάλυπτο «πέσιμο» στον Τόνυ και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους αλλάζει εντελώς! Ο Μάνος αποκαλύπτει στον Στέφανο ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα στην υπόθεση της Όλγας και τον αποκαρδιώνει. Ο Άλκης κινδυνεύει ολοένα και περισσότερο από το κύκλωμα ναρκωτικών! Το Τατουάζ – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 Β’ Κύκλος

Η Μάρθα περνάει στην επίθεση και τα λόγια της καταρρακώνουν τον Παύλο. Η Έλλη λέει κάτι στην Αθηνά που ανατρέπει τελείως τη σχέση της με τον Νικόλα! Η Ελένη αιφνιδιάζει τον Φίλιππο με μια νυχτερινή επίσκεψή της στο σπίτι του! Η Τατιάνα μαθαίνει για το ένοχο μυστικό του Τόνυ και ζητά εξηγήσεις!

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99  Β’ Κύκλος

Μετά την αποκάλυψη πως δεν ολοκλήρωσε την αποτοξίνωσή του στην Ελβετία, ο Τόνυ έχει να αντιμετωπίσει την δυσπιστία της Τατιάνας, αλλά και της Μαργκώ, αφού η καθεμία με τον τρόπο της ανησυχούν μήπως παραμένει εξαρτημένος από τα ναρκωτικά.

Στο μεταξύ, στη Λάρισα, ξεκινά το εφετείο της Όλγας και η αγωνία όλων για την έκβαση αυτού του δικαστηρίου χτυπάει κόκκινο, καθώς τα πράγματα φαίνονται δύσκολα. Κι ενώ ο Ορφέας είναι στα Μετέωρα, η Ελένη επανασυνδέεται με τον Φίλιππο, ο οποίος της υπόσχεται ότι θα την περιμένει όσο χρειαστεί. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 Β’ Κύκλος

Η μαμά του Νικόλα αναπτύσσει τις θεωρίες της για την ελευθερία στις σχέσεις στην Αθηνά, η οποία… σοκάρεται! Η Μάρθα κάνει την επανάστασή της και ανακοινώνει στον Παύλο ότι θα σταματήσει να δουλεύει στην ταβέρνα, αφού έχει άλλα σχέδια για τη ζωή της.

Η Μαργκώ αρχίζει να κινεί τα νήματα πίσω από την πλάτη του Στρατηγού με σκοπό να αυτονομηθεί στο εμπόριο όπλων. Ο Άλκης συνεχίζει να δέχεται πιέσεις από τη σπείρα των εμπόρων ναρκωτικών κι όλα δείχνουν πως θα υποκύψει στον εκβιασμό τους.

Παράλληλα, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην απόφαση του Εφετείου που θα κρίνει την τύχη της Όλγας. Ο Νικόλας προσπαθεί να καλύψει τον εκρηκτικό χαρακτήρα της μαμάς Έλλης, αλλά εκείνη απτόητη συνεχίζει να φλερτάρει τον Τόνυ, ακόμα και μπροστά στην Τατιάνα. Ο γάμος της Βέρας και του Θεοχάρη πλησιάζει, αλλά ο Θεοχάρης επιδιώκει να κάνει μια τελευταία κουβέντα με την Αμαλία. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99  Β’ Κύκλος

Η Όλγα περνάει στιγμές αγωνίας καθώς δεν ξέρει αν θα είναι η τελευταία της νύχτα στο κελί ή η νύχτα που θα ξημερώσει την ελευθερία της. Η Ελένη εκμεταλλεύεται την απουσία του Ορφέα και περνάει τις ώρες της στην αγκαλιά του Φίλιππου. Ο Πέτρος παραιτείται από την υπόθεση παρακολούθησης της Μαργκώ, αλλά εκείνη του επιφυλάσσει μια ακόμα έκπληξη. Η Όλγα βρίσκεται αντιμέτωπη με την ώρα της κρίσης.

Η Μαργκώ απομακρύνει τον Πέτρο από το σπίτι της, αλλά φροντίζει να τον έχει υπό έλεγχο. Ο Άλκης ενδίδει στον εκβιασμό κι αρχίζει να ψάχνει στο γραφείο του Σέκερη για πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν το κύκλωμα των εμπόρων ναρκωτικών.

Ο Παύλος νιώθει πολύ άβολα με τους όρους που του βάζει η Μάρθα και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι εκρηκτική. Η Ελένη ζει στιγμές ευτυχίας στην αγκαλιά του Φίλιππου, αλλά η Αφροδίτη της ξεκαθαρίζει πως δεν την καλύπτει ξανά! Η μαμά Έλλη συνεχίζει να κάνει τη ζωή του Νικόλα δύσκολη και οι θεωρίες της αρχίζουν να παραξενεύουν πολύ την Αθηνά. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 Β’ Κύκλος

Ο Τόνυ ξανακυλά στις παλιές του συνήθειες, κάτω από το ανυποψίαστο βλέμμα της Τατιάνας. Ο Σωκράτης πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον σήριαλ κίλερ..

Ο Ορφέας, στα Μετέωρα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ γιατί έχει ακούσει από το τηλέφωνο τον Φίλιππο να αποκαλεί την Ελένη «αγάπη μου» και καμία από τις δικαιολογίες της δεν καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Η Όλγα προσπαθεί να προσαρμοστεί για άλλη μια φορά στις καινούργιες συνθήκες της ζωής της…

Παράλληλα δίνει συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας, η οποία τη στριμώχνει με τις επίμονες ερωτήσεις της. Στο μεταξύ, στην Αθήνα, ο Σωκράτης αποκαλύπτει στην Τατιάνα πως ο σίριαλ κίλερ είναι ο Ορφέας.

Ο Αλέξανδρος και η Άννα επιστρέφουν στην Αίγινα και προσπαθούν να προετοιμάσουν τη Λήδα, αλλά οι προσπάθειές τους αποδεικνύονται μάταιες καθώς το παιδί αντιδρά άσχημα.

Η Μαργκώ ζητά τη βοήθεια της Νικόλ προκειμένου να στήσει το δικό της δίκτυο μεταφοράς όπλων, πίσω από την πλάτη του Στρατηγού.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Τατουάζ – Επεισόδιο 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 Β’ Κύκλος

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα βρείτε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

You might also like