Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha ….

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51 Β’ Κύκλος

O Τόνυ κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να πείσει την Τατιάνα ότι έχει «καθαρίσει» απ’ τα ναρκωτικά και την παρακαλεί να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Τατιάνα επιμένει ότι δεν του έχει πλέον εμπιστοσύνη και σε μια στιγμή αδυναμίας του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος, χωρίς όμως να πείθεται να γυρίσει κοντά του.

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Η οικογένεια Μελά ανακοινώνει στον Παρασχάκη ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να του παραδοθεί το μωρό, αλλά με την παράκληση να τους το αφήσει λίγες μέρες ακόμα. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Ο Μάριος αποκαλύπτει στη Βέρα ότι ο Θεοχάρης με την Αμαλία πήγαν σε δικηγόρο.

Στο μεταξύ, ο Νικόλας βρίσκεται στο Μιλάνο και προσπαθεί να πάρει πληροφορίες από ένα πολύ επικίνδυνο κύκλωμα.

Η Ελένη είναι έτοιμη να φύγει με τον Φίλιππο στο Παρίσι, έχοντας συνεχώς τον φόβο μην ανακαλύψει ο Ορφέας το ψέμα της και οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα.

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 52 Β’ Κύκλος

H Τατιάνα δεν καταφέρνει να αντισταθεί στον έρωτά της για τον Τόνυ κι έτσι τον συγχωρεί για μια ακόμη φορά, με την προϋπόθεση πως δεν θα της ξαναπεί ψέματα. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Ο Σέκερης στριμώχνει τον Αντρέα κι απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τον παρελθόν του.

Ο Νικόλας συλλέγει πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος της παιδικής ποpvογραφίας στην Ελλάδα.

Η Ελένη με την Αφροδίτη φεύγουν για το δήθεν ταξίδι τους στο Παρίσι, ενώ ο Ορφέας βρίσκει την ευκαιρία να θυμηθεί τον παλιό κακό του εαυτό.

Η Όλγα βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο στις φυλακές.

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Η Μίνα επισκέπτεται τη Μάρθα στην Αίγινα και μια φιλία αρχίζει να ανθίζει ανάμεσά τους. Η Άννα με τον Στέφανο ετοιμάζονται να φύγουν για το Λονδίνο, όμως η σκέψη του Στέφανου είναι συνεχώς στην Όλγα.

Η Μαργκώ προειδοποιεί τον Τόνυ να έχει τον νου του, καθώς ο Στρατηγός έχει άγριες διαθέσεις και τον έχει ακόμα στο στόχαστρο.

Ενώ η Ελένη απολαμβάνει τον παράνομο έρωτά της με τον Φίλιππο στο Παρίσι, ο Ορφέας βάζει στόχο ένα ακόμα θύμα. Ο Θεοχάρης με την βοήθεια του Μάριου, κάνει μια απροσδόκητη έκπληξη στη Βέρα. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 53 Β’ Κύκλος

H Τατιάνα και ο Τόνυ απολαμβάνουν την επανασύνδεσή τους, αγνοώντας ότι βρίσκονται υπό παρακολούθηση, ενώ η Μαργκώ προειδοποιεί τον Στρατηγό να μην πειράξει το μωρό της Τατιάνας.

Ο Πέτρος αιφνιδιάζει τη Μαργκώ όταν της ζητάει να συγκατοικήσουν.

Η Βάσω απολογείται στην Όλγα για την συμπεριφορά της στο παρελθόν κι αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τα όσα έγιναν μεταξύ τους.

Η Αφροδίτη και η Ελένη αρχίζουν τα ψέματα προκειμένου να καλύψουν το ταξίδι στο Παρίσι. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Η Άννα πάει στο Λονδίνο με τον Στέφανο και μαθαίνει πως ο Θεοχάρης έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή του, γεγονός που την αιφνιδιάζει.

Ο Στέφανος πέφτει τυχαία πάνω στη Νικόλ και τα αίματα δεν θα αργήσουν να ανάψουν.

Ο Νικόλας προσπαθεί να απολογηθεί στην Αθηνά, αλλά διαλέγει τους λάθος τρόπους ενώ παράλληλα συλλέγει πληροφορίες για τον Δούκα και το κύκλωμα παιδικής ποpvογραφίας.

Η Μίνα συμβουλεύει την Χριστίνα για το πως να προσεγγίσει τον ήρωα στο νέο βιβλίο που θα γράψει κι αποφασίζουν να βασιστούν στο προφίλ του σήριαλ κίλερ, ενώ η Τατιάνα εντοπίζει την δολοφονημένη Σύλια.

Ο Αλέξανδρος συνειδητοποιεί πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 54 Β’ Κύκλος

O Αλέξανδρος μόλις έχει ανακαλύψει ότι η Αφροδίτη είναι στην Αθήνα και είναι έξαλλος με τις αδερφές του για το ψέμα που είπαν. Στριμώχνει την Αφροδίτη και την πιέζει να του πει την αλήθεια.

Ο Νικόλας, που βρίσκεται ακόμα στο Μιλάνο, καταφέρνει να «ψαρέψει» περισσότερες πληροφορίες για το κύκλωμα της παιδικής ποpvογραφίας στην Ελλάδα κι αυτά που μαθαίνει τον αφήνουν άναυδο.

Στο μεταξύ ο Τόνυ με την Τατιάνα προσπαθούν να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους και να ξεπεράσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος, ενώ η Μαργκώ δεν παραιτείται απ’ την προσπάθεια να πλησιάσει ξανά τον γιό της. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Παράλληλα, ο Σέκερης με την Τατιάνα προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τον αριθμό που χάραξε στο τελευταίο θύμα του ο «Γενάρης».

Στο Λονδίνο, μια συνάντηση της Άννας με τη Νικόλ, θα σημάνει το τέλος της φιλίας τους, καθώς θα ειπωθούν πολύ σκληρά λόγια κι από τις δύο πλευρές.

Μια απρόσμενη συνομιλία του Πέτρου, θα αποκαλύψει ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος του και τι προσπαθεί να πετύχει μέσα από τη σχέση του με τη Μαργκώ.

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 55 Β’ Κύκλος

Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον τελευταίο φόνο του Γενάρη και στα χέρια της έχει μια περιγραφή του από δύο μάρτυρες.

Η Όλγα γράφει ένα γράμμα στην Άννα που είναι πολύ ανησυχητικό. Η Μαργκώ παρουσιάζει στον Στρατηγό το σχέδιο της για να αναγκάσει τον Τόνυ να γυρίσει πίσω. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Σε τρομερό αδιέξοδο βρίσκεται ο Ορφέας με τα λεφτά που χρωστάει στον Αλέξανδρο και κάνει κάτι αδιανόητο.

Η Χριστίνα μαθαίνει για την κοπέλα που σκότωσε ο Γενάρης και το μυαλό της πάει στον… Ορφέα!

Ο Νικόλας συναντιέται με την Αθηνά και την βλέπει ανανεωμένη, πέφτει όμως από τα σύννεφα μόλις αυτή του λέει ότι επανασυνδέθηκε με τον πρώην της!

Η αστυνομία ψάχνει στο σημείο που τους έδωσε ο Γενάρης και ανακαλύπτει εκεί το πρώτο του θύμα!

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 56 Β’ Κύκλος

οι συντεταγμένες αποδίδουν «καρπούς» και ο Σέκερης με την Τατιάνα ανακαλύπτουν έναν σκελετό θαμμένο σε μια ερημιά της Αίγινας.

Η Αθηνά αποφασίζει να τιμωρήσει τον Νικόλα με το ίδιο νόμισμα και του ξεπληρώνει το ψέμα με ψέμα.

Γρήγορα όμως τα πραγματικά συναισθήματα θα πάρουν το πάνω χέρι και οι δύο τους θα απολαύσουν επιτέλους μια στιγμή πάθους. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Ο Αλέξανδρος παροτρύνει την Ελένη να πει την αλήθεια στον Ορφέα, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Φίλιππος διαπιστώνει πως η Ελένη φοβάται τον άντρα της.. Η Νάνσυ, άθελά της, βάζει στο στόχαστρο το μωρό της Σαμίρα. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Η Χριστίνα προσπαθεί να πλησιάσει τον Ορφέα και να τσεκάρει ποιος πραγματικά είναι.

Ο Πέτρος απαιτεί από τη Μαργκώ περισσότερο χώρο στη ζωή της και της ζητάει ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι της.

Μια μικρή ελπίδα ζωντανεύει για τον Στέφανο μετά από κάποια νέα του Μάνου σχετικά με την υπόθεση της Όλγας.

Ο Τόνυ με την Τατιάνα πάνε μαζί για υπέρηχο και μαθαίνουν το φύλο του μωρού. Μια μοιραία συνάντηση θα βάλει τη ζωή της μικρής Λήδας σε κίνδυνο. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 57 Β’ Κύκλος

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Τατουάζ – Επεισόδιο 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 Β’ Κύκλος

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα βρείτε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More