Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 68, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 Β’ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha ….

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 Β’ Κύκλος

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 268 Β’ Κύκλος

Η Χριστίνα έχει πάει στην αστυνομία, αποφασισμένη να καταδώσει τον Ορφέα, με αντάλλαγμα την απαλλαγή της από οποιαδήποτε κατηγορία. Η Τατιάνα, σε συνεννόηση με τον Σέκερη που βρίσκεται στα Μετέωρα οργανώνει μια μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη του Ορφέα, αφού παίρνει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί από τη Χριστίνα. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 Β’ Κύκλος

Στο μεταξύ, ο Παύλος που έχει πιάσει την Αφροδίτη και τον Χάρη στο κρεβάτι του, είναι τόσο σοκαρισμένος και εξοργισμένος που δεν τους αφήνει να ντυθούν και τους «ανακρίνει» πασχίζοντας να φτάσει σε ένα συμπέρασμα για το πώς μπορεί η δική του κόρη να έχει γοητευτεί από έναν άντρα σαν τον Χάρη…

Η Αφροδίτη στο μεταξύ, νιώθει ντροπιασμένη απ’ αυτή την εξέλιξη. Στα Μετέωρα, όλοι περνούν όμορφα απολαμβάνοντας τη φύση και την καλή παρέα, εκτός από την Αθηνά που τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να ξεχάσει τον Νικόλα.

Ο Ορφέας, λίγο πριν πέσει στην παγίδα της αστυνομικής επιχείρησης που έχει στηθεί, καταλαβαίνει από ένστικτο ότι κάτι δεν πάει καλά και η μεγάλη καταδίωξη ξεκινά..

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 269 Β’ Κύκλος

Η καταδίωξη του Ορφέα βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να γλιτώσει και να κρυφτεί στο σπίτι του Λευτέρη, όπου και του ζητά να του βρει νέο κρησφύγετο. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 Β’ Κύκλος

Ο Σέκερης και η Αθηνά μαθαίνουν τα νέα και τα μοιράζονται με τους υπόλοιπους. Σκασμένη όμως είναι και η Τατιάνα που θέλει πάση θυσία να συλλάβει τον Ορφέα προτού φύγει με τον Τόνυ. Ο Χάρης στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τον Παύλο, πάει και ζητάει το χέρι της Αφροδίτης, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα μεταξύ τους.

Ένας εφιάλτης της Μάρθας έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνη και τον Παύλο. Η παρέα των Μετεώρων πάει για κυνήγι τρούφας, αλλά η Αμαλία δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα χαλάσει το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σέκερη. Η Τατιάνα ακολουθεί τα στοιχεία και βρίσκεται πάλι στα ίχνη του Ορφέα..

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 270 Β’ Κύκλος

Παρά τις αντιρρήσεις του Σέκερη, η Αμαλία βγάζει εισιτήριο για Λονδίνο και φεύγει εσπευσμένα από τα Μετέωρα. Ο Ορφέας πάει στο καινούριο σπίτι που του νοίκιασε ο Λευτέρης και ξεκινά να κάνει σχέδια… Το Τατουάζ – Επεισόδιο 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 Β’ Κύκλος

Η Νικόλ δίνει πληροφορίες στον Πέτρο για τη Μαργκώ, ελπίζοντας σε καλύτερη μεταχείριση από την αστυνομία, δεν ξέρει όμως την πικρή αλήθεια. Ο Αχιλλέας οργανώνει άλλη μια ληστεία σε σπίτι που φυλάγεται από την εταιρία του Αλέξανδρου, βάζοντάς τον σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Η Ελένη συναντιέται με τον Πέτρο στην Αθήνα, δεν ξέρει όμως ότι τους παρακολουθεί ο Ορφέας! Η Αφροδίτη κάνει μια εξομολόγηση στον Χάρη και του ανοίγει την καρδιά της για ένα προσωπικό θέμα που έχει. Η Χριστίνα προτείνει κάτι στην Τατιάνα που δεν το περιμένει κανείς!

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 271 Β’ Κύκλος

Η Τατιάνα απορρίπτει την ιδέα της Χριστίνας να χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα για να συλλάβουν τον Ορφέα κι έτσι η Χριστίνα προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό του, καθρεφτίζει τον Λευτέρη ως βοηθό του. Το Τατουάζ – Επεισόδιο 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 Β’ Κύκλος

Ο Πέτρος φτάνει Ελλάδα κι απολαμβάνει την παρέα της Ελένης, ενώ ο Ορφέας καιροφυλαχτεί. Ο Θεοχάρης γυρίζει στο Λονδίνο, αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στη Βέρα είναι ψυχρή. Στο Λονδίνο όμως φτάνει και η Αμαλία, ενώ ο Σέκερης δεν έχει ακόμα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι τον παράτησε μόνο του στα Μετέωρα.

Ο Παύλος στριμώχνει και τελικά πείθει την Μάρθα να ξαναπαντρευτούν. Ο Χάρης κανονίζει στον Σωκράτη ένα ραντεβού με μια δισκογραφική. Μια αμέριμνη βόλτα του Αλέξανδρου και της Άννας λήγει άδοξα όταν αρχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί, ενώ η Μαργκώ περνά στην αντεπίθεση κι εκβιάζει ανοιχτά τον Θεοχάρη.

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 272 Β’ Κύκλος

Ο Θεοχάρης αποφασίζει να διερευνήσει τον εκβιασμό της Μαργκώ προς την Άννα και τηλεφωνεί στην κόρη του για να μάθει με τι την «κρατάει» η Μαργκώ. Η Άννα που δεν τολμά να του πει για το πικρό παρελθόν, τα μπαλώνει. Ειδοποιεί όμως την Αμαλία, που αναλαμβάνει να βάλει τη Μαργκώ στη θέση της.

Παράλληλα τηλεφωνεί στον Τόνυ και του μιλά απαξιωτικά, ενώ ο Αλέξανδρος την παρακαλά να αφήσει πίσω της όλους αυτούς τους τοξικούς ανθρώπους, μιας και δεν μπορούν να την βλάψουν πια. Η Μίνα δέχεται να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό γάμο της οικογένειας Μελά.

Ο Αλέξανδρος αναγκάζεται να γυρίσει άμεσα στην Αθήνα, αφήνοντας την Άννα και την υπόλοιπη παρέα στα Μετέωρα, ενώ την ίδια ώρα μια ύποπτη ληστεία τον βάζει εν αγνοία του στο κάδρο των υπόπτων. Η Τατιάνα ανακοινώνει στον Τόνυ πως η ζωή τους θα γίνει άνω κάτω για μια ακόμη φορά..

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 273 Β’ Κύκλος

Η εγκυμοσύνη της Τατιάνας προκαλεί συναισθήματα χαράς, συγκίνησης, αλλά και φόβου στο ζευγάρι που παράλληλα σχεδιάζει τη φυγή του και ένα μέλλον που στα μάτια του Τόνυ φαντάζει αισιόδοξο, αλλά για την Τατιάνα είναι αβέβαιο αφού δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί πάλι.

Στο μεταξύ, ο ληστής που έχει συλληφθεί καταθέτει πως η συμμορία των κακοποιών συνεργαζόταν με κάποιον μέσα από την εταιρία του Αλέξανδρου. Μπροστά σ’ αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, ο Σέκερης δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες. Η Άννα, ανύποπτη γι’ αυτές τις εξελίξεις, βρίσκεται ακόμα στα Μετέωρα και προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να ξεχαστεί και να ξεπεράσει το πένθος της.

Στην Αίγινα, ο Παύλος πηγαίνει για ψάρεμα με τον Πέτρο, αλλά η κατάσταση έχει απρόσμενη εξέλιξη και ο Πέτρος αναγκάζεται να πηδήξει από τη βάρκα και να γυρίσει κολυμπώντας στη στεριά. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν οι εξελίξεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά «τρέχουν» κι οδηγούν στην σύλληψη του Αλέξανδρου…

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 274 Β’ Κύκλος

Ο Σέκερης ανακοινώνει στην παρέα ότι ο Αλέξανδρος είναι στο κρατητήριο και η Άννα «πέφτει από τα σύννεφα». Αμέσως κλείνει εισιτήριο για Αθήνα και πάει να τον δει. Η Αμαλία κάνει κουβέντα με τον Θεοχάρη και προσπαθεί να τον πείσει να μην χωρίσει με τη Βέρα.

Η Μαργκώ συνεχίζει τις αγοραπωλησίες μέσω του dark web και «χώνεται» όλο και πιο βαθιά στο κύκλωμα. Η Ειρήνη πετυχαίνει τον Χάρη μαζί με την Αφροδίτη στο δρόμο και του κάνει «σκηνή».

Η Τατιάνα ανακρίνει τον Αλέξανδρο και δεν δείχνει καμία επιείκεια μαζί του. Η Αθηνά λέει, εν βρασμώ, στον Σέκερη κάτι που δεν θα του έλεγε ποτέ! Όλοι ανησυχούν για τον Αλέξανδρο, αλλά περισσότερο η Άννα που τον επισκέπτεται στο κρατητήριο. Εκείνος της ομολογεί πώς έχει μπλέξει πολύ άσχημα…

Το Τατουάζ – Επεισόδιο 275 Β’ Κύκλος

Η Άννα καταρρέει βλέποντας τον Αλέξανδρο στο κρατητήριο καθώς παλιές μνήμες της έρχονται στο νου, ενώ εκείνος της εξηγεί πως αν δεν βρεθούν στοιχεία, δεν θα γλιτώσει την προφυλάκιση. Η Αθηνά στέκεται στο πλευρό της και την βεβαιώνει πως θα κάνουν τα πάντα για να αθωώσουν τον Αλέξανδρο.

Η Τατιάνα κάνει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι με τον Τόνυ, μιας κι η ιδέα να απαρνηθεί για πάντα την Ελλάδα δεν της αρέσει. Η Όλγα ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως δεν πρόκειται να προχωρήσει με τον γάμο αν η Άννα και ο Αλέξανδρος δεν είναι παρόντες.

Ο Σωκράτης καταφεύγει στη Μίνα μιας και ο κακός του εαυτός αρχίζει να κερδίζει και πάλι έδαφος. Η Ειρήνη σε μια κρίση εκδίκησης παίρνει το αίμα της πίσω για το δούλεμα που της είχε «ρίξει» ο Χάρης. Κι ενώ ο Ορφέας στοχοποιεί το επόμενό του θύμα, ο Σέκερης έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση κάτω από άκρα μυστικότητα..

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Τατουάζ – Επεισόδιο 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283  Β’ Κύκλος

Τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα βρείτε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More