Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Τατουάζ Επεισόδια: Ποιος θα συλλάβει τον Ορφέα

Το Τατουάζ Επεισόδια: Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται ο Ορφέας στα επόμενα επεισόδια του «Τατουάζ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, τη στιγμή που γίνεται μάρτυρας μίας ρομαντικής στιγμής ανάμεσα στη γυναίκα του την Ελένη και τον Φίλιππο, η Τατιάνα έχει στα χέρια της μία μαρτυρία που τον «καίει» και η οποία αποκαλύπτει το άλλο του πρόσωπο.

Το Τατουάζ Επεισόδια

Ο Ορφέας, όπως θα παρακολουθήσουμε, συνεχίζει να προσπαθεί με κάθε τρόπο να έχει κοντά του την Ελένη. Ωστόσο, η υπομονή εκείνης εξαντλείται και του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχουν ερωτικές επαφές μέχρι να πειστεί ότι έχει συνέλθει ψυχολογικά.

Η συμπεριφορά του, όμως αλλάζει και γι’ αυτό φταίει η φιλική σχέση που έχει αναπτύξει με την Άννα. Από εκείνη, άλλωστε, αντλεί δύναμη και δέχεται όλους τους όρους που του βάζει η Ελένη στον γάμο τους.

Την ίδια στιγμή, όμως, στο μυαλό της τελευταίας βρίσκεται πάντα ο Φίλιππος. Ο νεαρός τη βλέπει τυχαία στον δρόμο αγκαλιά με τον Ορφέα, γεγονός που τον καταρρακώνει.

Η τρομερή αλλαγή που παρουσιάζει ο Ορφέας προβληματίζει την Ελένη αλλά και τον Αλέξανδρο, που δεν καταλαβαίνει τι μεσολάβησε και ο Ορφέας ήρθε τόσο κοντά με την Άννα. Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα, η Τατιάνα ανακρίνει τον υποτιθέμενο σίριαλ κίλερ θεωρώντας πως πλέον βρήκε τον άνθρωπο που σκοτώνει γυναίκες.

Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν ο «Γενάρης» τής στέλνει άλλο ένα γράμμα με νόημα.

Ο Σέκερης με την Τατιάνα κάνουν έρευνα στο τμήμα για να ανακαλύψουν ποιος διαρρέει πληροφορίες, ενώ βάζουν στο στόχαστρο έναν καινούργιο ύποπτο, που πιστεύουν ότι είναι ο «Γενάρης».

Τις επόμενες μέρες, η Ελένη αιφνιδιάζει τον Φίλιππο με μια νυχτερινή επίσκεψή της στο σπίτι του. Μάλιστα, όταν ο Ορφέας ταξιδεύει στα Μετέωρα, η Ελένη επανασυνδέεται με τον Φίλιππο, ο οποίος της υπόσχεται ότι θα την περιμένει όσο χρειαστεί. Το Τατουάζ Επεισόδια

Το παράνομο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίαςόλεςτιςημέρεςτηςαπουσίαςτου Ορφέα, αλλά η Αφροδίτη ξεκαθαρίζει στην αδελφή της πως δεν την καλύπτει ξανά. Ο εφιάλτης της Ελένης ζωντανεύει όταν έπειτα από ένα τεράστιο λάθος ο Ορφέας ακούει από το τηλέφωνο τον Φίλιππο να αποκαλεί την Ελένη «αγάπη μου».

Η κοπέλα αμέσως προσπαθεί να βρει κάθε πιστευτή δικαιολογία για να τον καθησυχάσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Ορφέας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς είναι σίγουρος πως η Ελένη τον απατάει. Ο νεαρός μέχρι εκείνη τη στιγμή πιστεύει πως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του. Κάνει, όμως, λάθος. Το Τατουάζ Επεισόδια

Ο Σωκράτης δεν έχει σταματήσει να ψάχνει στοιχεία για να εντοπίσει τον ψυχοπαθή δολοφόνο της μητέρας του και βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  ο Σωκράτης στα επόμενα επεισόδια είναι σίγουρος πως ο Ορφέας είναι ο σίριαλ κίλερ. Μάλιστα, τις υποψίες του αλλά και όλα τα στοιχεία του τα αποκαλύπτει στην Τατιάνα, η οποία μένει άναυδη, θα τον συλλάβει όμως;

Ήρθε η στιγμή ο Ορφέας να πληρώσει για όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει; Ή μήπως όχι;

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

You might also like